Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 7 patch

(1/8) > >>

kmiron#10:
Mam pytanie dotycżące patcha pes 7. Mianowicie na tej: REJESTRACJA lub LOGOWANIE stronce są pliki do pobrania do tego patcha. Jednak na próżno tam szukać butów. Jest tylko update z nowymi korkami i map do nich. jednak normalnego folderu boots tam nie ma. Chyba twórcy nie liczą na to, że sami pozbieramy te wszystkie lanki i jeszcze nadamy im odpowiednie nazwy, aby były kompatybilne z plikiem map. Z góry dzięki za pomoc.

Problem rozwiązany ;D Folder boots dostępny na tej stronie:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

majster^:
gość zajmujący się butami mówił, że jak skończy plik map do drużyn "Other" to wtedy udostępni cały folder "boots. Także czekaj

mateo819:
Patch jest super! Dzisiaj go ściągnąłem, palce lizać. Nie wiem, może są jakieś bugi, grałem tylko 1 mecz Polska - Rosja. Na trybunach słychać PZPN! PZPN! Je... je... PZPN! :D Chyba Anglicy myślą, że to nasz doping :D I działa normalnie na polskim pesie, wystarczy e_sound i e_text zmienić nazwy na p_sound i p_text

Chlipi667:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch jest super! Dzisiaj go ściągnąłem, palce lizać. Nie wiem, może są jakieś bugi, grałem tylko 1 mecz Polska - Rosja. Na trybunach słychać PZPN! PZPN! Je... je... PZPN! :D Chyba Anglicy myślą, że to nasz doping :D I działa normalnie na polskim pesie, wystarczy e_sound i e_text zmienić nazwy na p_sound i p_text

--- Koniec cytatu ---
wtedy w EDITOR nie mogłem wejść!
paręlinków niżej opisane jest wszystko
Patch ogólem super
EDIT: PIPA to słowak więc może cosik rozumieć
Zresztą jest nawet chłop z Albanii xD

mateo819:
Skąd można pobrać angielski język? ???  Mam oesa tylko po Polsku i rzeczywiście się wywala w edycji, wyborze stron...

@edit
no matter, już sobie poradziłem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej