Dział Ogólny > Archiwum Karier

Celta Vigo by Mateo / Kolejne zwycięstwa! Kto przerwie zwycięski marsz?!

<< < (43/57) > >>

MasterCreati:
gdzie mam głosować ?
w postach ?
 Ile dać propozycji ?
jak jedną to

Arsenal

Jak więcej to jeszcze :

Middlesbrough
Leeds
Millwal
Stoke
Manchester United
WBA

mateo819:
Sorry, po prostu zrezygnowałem z głosowania. Podjąłem decyzję, że biorę Arsenal.

Lewy23:
To bierz i czekam na relację! :)

mateo819:
Cześć, postanowiłem wrócić do zmagań Celtą Vigo, Arsenal mnie jakoś znudził, za mocna drużyna ;) Mam najnowszego patcha Adelante od Stanka, zobaczymy jak wyjdzie walka w primera division.

JAK USUNĄĆ ANKIETĘ?!

mateo819:
Pierwsze dwa sparingi Celty

Piłkarze Celty zagrali we Włoszech dwa sparingi, z Bari oraz z Cagliari - niestety oba przegrane różnicą jednego gola. Zaplanowane były mecze z Sampdorią oraz Juventusem, jednak trener postanowił wcześniej wrócić do kraju. Dlaczego? We Włoszech ogłoszono stan klęski żywiołowej, rzeki wylały, pół kraju jest pod wodą, na stadiony w Turynie i Genui dojazd jest praktycznie niemożliwy. Jak mecze ocenia trener Clemente?

"To były tylko moje testy, chciałem sprawdzić zawodników, ich przygotowanie przed sezonem. Wiadomo, nie każdy jest już w optymalnej dyspozycji, mamy kilka rzeczy do poprawienia. W lecie doszło do nas trzech ważnych zawodników, grali oni przez większość czasu, by zgrać się z zespołem. Najlepsze wrażenie zrobił na mnie Friedrich, bardzo dobrze gra w obronie. Myślę, że z Palmierim stworzą duet stoperów bardzo trudnych do przejścia. Szkoda, że nie mieliśmy szansy zmierzyć się z Sampdorią i Juve, ale nie chcieliśmy ryzykować dalszego zgrupowania ze względu na warunki panujące we Włoszech"

Perełką zgrupowania z pewnością była bramka z rzutu wolnego Amanatidisa w meczu z Cagliari

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Czekamy teraz na pierwsze spotkanie w Primera Division!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej