Dział Ogólny > Archiwum Karier
Celta Vigo by Mateo / Kolejne zwycięstwa! Kto przerwie zwycięski marsz?!
mateo819:
1 kolejka
Pierwsza krew rozlana, porażka na początek
0:1 Camunas (Pandiani)
0:2 Adriano (Calmunas)
1:2 Amanatidis (Michu)
2:2 Adriano (Camunas)
2:3 Aspas
Kiepsko rozpoczęli sezon ligowy gracze Celty Vigo, bo od porażki z Osasuną 2:3. Mecz był z perspektywy kibica bardzo ciekawy, gdyż mogliśmy oglądać aż 5 bramek.
Niestety, gracze Celty przegrali praktycznie na własne życzenie. Pierwsza oraz trzecia bramka były efektem fatalnej postawy obrońców Celestes. Do szatni piłkarze zchodzili przy wyniku 0:2. Po wejściu na boisko w 2. połowie, obudził się duch walki w Celcie. Zdołali strzelić gola kontaktowego, jednak zaraz stracili trzecią bramkę co podcięło skrzydła. Gospodarze strzelili jeszcze jedną bramkę, co ustaliło wynik spotkania na 2:3.
Wyjściowe jedenastki:
Statystyki:
Pomeczowa galeria:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Super_Mario:
Szkoda porażek, ale skąd ja to znam :D
Tym bardziej szkoda z włoskimi drużynami. Cagliari i Bari do potentatów nie należą. Myślę, że to chwilowy kryzys :)
MasterCreati:
porażki już trzy :) zapowiada się zajebiście :D mam nadzieje, że długo po grasz ! wierze w Ciebie !
mateo819:
2 kolejka
Pierwsze punkty Celty!
1:0 De Lucas (Vukcević)
2:0 Vukcević
To był mecz, na który czekali fani Celestes. Gracze z Vigo przełamali się, zdobyli pierwsze punkty w Primera Division i aktualnie zajmują 10 miejsce w tabeli.
Mecz był rozgrywany w szybkim tempie, kibice byli świadkami ataków raz z jednej, raz z drugiej strony. Niestety, przyjezdni nie potrafili strzelić gola, czasem Celcie pomogła odrobina szczęścia i to oni zeszli do szatni z trzema punktami na koncie. Trener Clemente przetestował nowy, trochę zmodyfikowany wariant ustawienia, co przyniosło pożądane rezultaty. Piłkarze lepiej zagęścili środek pola, czego brakowało we wcześniejszym meczu, zostając przy dobrej grze skrzydłami.
Wyjściowe jedenastki:
Statystyki:
Bramki:
Pomeczowa galeria:
jackz:
tam ci sie pomylil naglowek w tym meczu bo nie grales z osasuna ale z racingiem :D a tak btw. to graty przerwania zlej passy w dobrym stylu! powodzenia dalej!
Nawigacja
[#] Następna strona