Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników

Canal+ Sport (EKSTRAKLASA 10/11) by Marcincza

(1/7) > >>

marcincza:
Mój pierwszy scoreboard do PES 11. ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Gdyby były jakieś wątpliwości co do scora formacji, to starałem się zrobić tak jak jest w realu, jednak gra pozwala zrobić coś takiego tylko na kawałku, a nie na całym ekranie...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Mam nadzieję, że się spodoba, jeżeli tak to niedługo dam download. Zapraszam do komentowania. ;-)

villa:
a gdzie download ???

marcincza:
Byłbym wdzięczny, jakbyś ocenił. Download jak już wspomniałem w poprzednim poście będzie niedługo, jeżeli score się spodoba. :)

villa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEByłbym wdzięczny, jakbyś ocenił. Download jak już wspomniałem w poprzednim poście będzie niedługo, jeżeli score się spodoba. :)

--- Koniec cytatu ---
score jest spoko :P Sprawdzę tylko w GGS'ie jaki unnamed odpowiada za formację i jej nie będę wgrywał, a reszta naprawde super :D

marcincza:
To może napisz co Ci się nie podoba w tym scorze formacji, bo jak już napisałem starałem się, żeby był jak najbardziej podobny do tego z TV...

A unnamed to 271, jeśli tak bardzo nie chcesz go wgrywać. :>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej