Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Nowe Bramki i Siatki
Siatki bramek by Martinso oraz Kubul99 -> Wersja v4 Puma - DOWNLOAD JUŻ JEST !!!
Lewy23:
świetna ;D
kamileqPL:
No wiadomo, że WYMIATA!
pionier:
witaj siateczki zajebiste ,mam pytanie gram w lidze na sansiro i siatka jest czarna a jak gram mecz pucharowy to jest biala , i jak zrobic by w lidze byla biala a w pucharach czarna ,obie sa z napisem adidas i sa super tylko chcialbym by to w lidze byla ta biala da sie to jakos zmienic w ustawieniach prosze o odpowiedz ,dziekuje
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitaj siateczki zajebiste ,mam pytanie gram w lidze na sansiro i siatka jest czarna a jak gram mecz pucharowy to jest biala , i jak zrobic by w lidze byla biala a w pucharach czarna ,obie sa z napisem adidas i sa super tylko chcialbym by to w lidze byla ta biala da sie to jakos zmienic w ustawieniach prosze o odpowiedz ,dziekuje
--- Koniec cytatu ---
Ja przykładowo gram Villarreal gdzie ich siatki są żółte i nie ma napisu adidas.. Bo te siatki są gdzieś w systemie wgrane w konami i niestety nie wiem gdzie.. Ale w PES10 było to samo.
pionier:
dziekuje za odp ,i powiem tak ze konami powinno nie utrudniac graczom zabawy tylko sami powinni zrobic takie edytory do siatek czy do koszulek i do zmiany wszystkiego co chcemy zmienic w naszym ulubionym klubie i orginalnie powinni zrobic taki kitserver do wszystkiego jak ich nie stac na wszystko w orginale , a teaz chlopaki musza sie meczyc i kombinowac ,pozdrawiam wszystkich co staraja sie poprawic nam atmosfere rozgrywek
Nawigacja
[#] Następna strona