Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Narzędzia
PES 2011 Editing Studio 3.00 *beta* by goldorakiller
Yoyo:
^ da sie
majkoss:
aj a ja mam problem...wlaczylem chodzi fajnie, wszystko dzialalo i niedawno chcialem wgrac mordke arnautovica.wkleilem wlaczam gre ale jej nie ma. przypisalem w tym edytorze jakies unnamedy do tego i wlaczylem gre patrze marka i zanim sie twarz pokaze to gra sie wylacza. wylaczylem twarz usunalem z kitservera dziadka i nadal to samo.Tam jest przycisk "face relink" czy jakos tak to sie tam bawilem i zajalem dla niego chyba slota
xD
majkoss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwlaczylem gre patrze marka i zanim
--- Koniec cytatu ---
marka=Marek Arnautovic ;D
Mazzziii:
Pomoże ktoś? co trzeba zrobić z tymi folderami żeby to działało? błąd wyskakuje :(( NET-Framework 3.5 mam a poprzednie linki nie działają co któryś z użytkowników umieścił
Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEaj a ja mam problem...wlaczylem chodzi fajnie, wszystko dzialalo i niedawno chcialem wgrac mordke arnautovica.wkleilem wlaczam gre ale jej nie ma. przypisalem w tym edytorze jakies unnamedy do tego i wlaczylem gre patrze marka i zanim sie twarz pokaze to gra sie wylacza. wylaczylem twarz usunalem z kitservera dziadka i nadal to samo.Tam jest przycisk "face relink" czy jakos tak to sie tam bawilem i zajalem dla niego chyba slota
xD
--- Koniec cytatu ---
Jak się czegoś nie umie to się nie tyka.
Nawigacja
[#] Następna strona