Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Jak wgrywać twarze do PES 2011?

(1/2) > >>

Bonito:
Witam. Jest temat, jak się wgrywa twarze do PES 10 ( REJESTRACJA lub LOGOWANIE), ale w PES 11 robi się to na pewno inaczej (można się sugerować chociażby nazwą programu). Mój kłopot pojawił się wtedy, gdy ściągnąłem twarz Dejagaha z pesfaces, wszystko fajnie, są dwa biny. Jeden hair i jeden face. Okej, widzę też numery. No to zaczynam szukać chyba w dt0c w kitserverze tego numerku. I dupa blada, nie ma. Więc do ch*ja, ktoś mi powie jak się je wgrywa? Bardzo proszę.

RoGalos:
Ściągnij sobie np: PES 2011 UltimateEditor, otwórz sobie go znajdź danego zawodnika, po lewej masz FACE ID i HAIR ID, daj sobie jakiś numerek daj Apply Changes, zapisz i dziękuje, cała filozofia.

Bonito:
Czyli obojętnie jaki numerek?
A jak np. taki numerek jest zajęty?

zurek:
tu masz wszystko, krok po kroku :)

1. ściągnij jakikolwiek program, w którym jest możliwość przypisania twarzy (np. REJESTRACJA lub LOGOWANIE)
2. otwórz edytor i załaduj ofa
3. znajdź piłkarza, któremu chcesz przypisać twarz i kliknij na niego dwa razy, żeby otworzyć okno edycji
4. po prawej stronie kliknij "RELINK"
5. w oknie, które Ci się pojawi, znajdź linijkę, w której nie będzie żadnych nazwisk (oznacza to, że to jest wolny slot) i kliknij "relink"
6. przypisz plikom, które ściągnąłeś (face i hair) numerki, które przed chwilą nadałeś piłkarzowi (pierwszy to face, drugi to hair)
7. zapisz ofa, a pliki face i hair skopiuj do dt0c.img

Bonito:
zur3ek, jesteś mistrzem :* dzięki, zaraz sprawdzę jakąś twarz i powiem, czy działa :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej