Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników
Scoreboards by CarLosiK89
kamileqPL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW Fifie jest bardzo podobny scor w oryginale a jednak zrobili inny wiec nie mow ze sie nie da
--- Koniec cytatu ---
Fifa ma zupełnie inny system danych. Do FIFY nie wyszły jeszcze żadne programy pozwalające na jakieś znaczne zmiany w grze... A to, że MonkeyDragon to potrafi to już inna bajka. On istnieje na forum fify od wielu lat i jest najlepszym patchmakerem.
Przemek23011992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW Fifie jest bardzo podobny scor w oryginale a jednak zrobili inny wiec nie mow ze sie nie da
--- Koniec cytatu ---
nie powiedziałem, że się nie da a tylko tyle, że nie znalazł się jeszcze nikt kto rozgryzł te pliki... poczekamy zobaczymy xD
Przemek23011992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFifa ma zupełnie inny system danych. Do FIFY nie wyszły jeszcze żadne programy pozwalające na jakieś znaczne zmiany w grze... A to, że MonkeyDragon to potrafi to już inna bajka. On istnieje na forum fify od wielu lat i jest najlepszym patchmakerem.
--- Koniec cytatu ---
prędzej czy później pojawi się i taki PESowski MonkeyDragon :D
Franek1234321:
czy te skróty, to powinny być tak jak na rysunku co wysyłam czy coś spierniczyłem -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
CarLosiK89:
do:
radeqq81, Kaka269, Przemek23011992,
to nie temat na takie wywody :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy te skróty, to powinny być tak jak na rysunku co wysyłam czy coś spierniczyłem -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
te skroty takie sa.
Nawigacja
[#] Następna strona