Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników

Scoreboards by CarLosiK89

<< < (33/68) > >>

kamileqPL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW Fifie jest bardzo podobny scor w oryginale a jednak zrobili inny wiec nie mow ze sie nie da

--- Koniec cytatu ---

Fifa ma zupełnie inny system danych. Do FIFY nie wyszły jeszcze żadne programy pozwalające na jakieś znaczne zmiany w grze... A to, że MonkeyDragon to potrafi to już inna bajka. On istnieje na forum fify od wielu lat i jest najlepszym patchmakerem.

Przemek23011992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW Fifie jest bardzo podobny scor w oryginale a jednak zrobili inny wiec nie mow ze sie nie da

--- Koniec cytatu ---

nie powiedziałem, że się nie da a tylko tyle, że nie znalazł się jeszcze nikt kto rozgryzł te pliki... poczekamy zobaczymy xD

Przemek23011992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFifa ma zupełnie inny system danych. Do FIFY nie wyszły jeszcze żadne programy pozwalające na jakieś znaczne zmiany w grze... A to, że MonkeyDragon to potrafi to już inna bajka. On istnieje na forum fify od wielu lat i jest najlepszym patchmakerem.

--- Koniec cytatu ---

prędzej czy później pojawi się i taki PESowski MonkeyDragon :D

Franek1234321:
czy te skróty, to powinny być tak jak na rysunku co wysyłam czy coś spierniczyłem - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

CarLosiK89:
do:
radeqq81, Kaka269, Przemek23011992,
to nie temat na takie wywody :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy te skróty, to powinny być tak jak na rysunku co wysyłam czy coś spierniczyłem - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
te skroty takie sa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej