Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Piłki

JAK WGRAĆ PIŁKI DO PES 2011 ?

<< < (4/5) > >>

Ukassiu:
Na pewno coś musiałeś źle zrobić, przejrzyj tą instrukcję jeszcze raz bo tu masz wszystko krok po kroku wytłumaczone...

willerod9:
a ja mam pytanko co do kitervera 11. mozna w niektorych patchach wkleic galy od 1 do 10 do folderu dt0f (tam gdzie ballprewiev) i one zmieniają te co sa niezmienialne poprzez wklejenie do dt0b (np. gala ligi mistrzów, ligi francuskiej, copa libertadores) w obecnym patchu mam piłki tak samo wklejone, jak w poprzednim, a mimo to nie zmieniły się piłki wymienione w nawiasie. wcześniej  wszystko działało. ma ktoś jakiś pomysł co do tego, dlaczego mi nie działają? jako wybór do zwykłego meczu wszystko jest OK, ale mi zależy, żeby zmienić piłkę ligi mistrzów. da się jakoś?

NexaT:
Ściągnołem twój ballpack no i zrobiłem wszystko tak jak tu (foldery były nazwane, więc tylko skopiowałem), włączyłem gre i nic nie było tylko te stare z ekstraklasa patch..

leomessifan:
jak wgrać piłki do ekstraklasa patch??

TABi99:
Siemano, zainstalowalem sobie wlasnie patch PESedit do Pesa 11. Wszystko pieknie dziala, dzwiek itd. Postanowilem sobie zmienic korki i pilki, wiec sciagnalem dwa dodatki wkleilem gdzie trzeba i nie mam dzwieku. Jest taka mozliwosc ze przez ktorys z tych dodatkow moglem stracic dzwiek? A jesli nie, to co moze byc przyczyna? Prosze o pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej