Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
STADION EDITOR-STADION ŚLĄSKA WROCŁAW
Ziutkowski:
Witam wstawiam stadion Śląska Wrocław stworzonym w edytorze stadionów choć za dużo możliwości owy edytor nie daje starałam się uzyskać jak najbardziej zbliżony efekt podobieństwa ale to juź ocenicie sami .Otwieramy plik stadionu kopiujemy jego zawartość i wklejamy do Documents and Settings\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save a oto screen i link do pobrania.
*
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
* POBIERZ
*
Lewy23:
nieźle ci wyszedł.
kamileqPL:
Czy mógłbyś się podjąć zrobienia stadionu Polonii Warszawa? Wiem, że nie da się takiego REAL, ale jakbyś chociaż mógł spróbować ....
Kibic Ekstraklasy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy mógłbyś się podjąć zrobienia stadionu Polonii Warszawa? Wiem, że nie da się takiego REAL, ale jakbyś chociaż mógł spróbować ....
--- Koniec cytatu ---
Chłopak się postarał a ty chcesz żeby kolejny stadion zrobił >:( Najpierw niech wszystcy ocenią i to nie nasza sprawa jaki on będzie robił stadion, przecież nie napisał on że robi na zamówienie więc troche więcej wyrozumiałości ;) Świetny stadion Ziutkowski !!!!!!
marcincza:
Bardzo dobry stadion, ale powiedz jedno. Czemu przez edytor a nie program 3D, tak jak stadion Widzewa do PES 10? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona