Dział Ogólny > Archiwum Karier
Cardiff City by Bujo23 | Reading wypadkiem przy pracy! Millwall pokonane!
MasterCreati:
a mi się wydaje , że Milito to będzie nie wypał ponieważ będzie tak samo jak ja miałem z Adebayorem
jackz:
graty pewnej wygranej z liderem! tak trzymaj a wrota do BPL otwarte!
Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa mi się wydaje , że Milito to będzie nie wypał ponieważ będzie tak samo jak ja miałem z Adebayorem
--- Koniec cytatu ---
Master on tylko tymczasowo ;). Pomoże awansować, jeżeli się w ogóle uda i go sprzedam a na jego miejsce kupię jakiegoś dobrego smarkacza ;).
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaster on tylko tymczasowo ;). Pomoże awansować, jeżeli się w ogóle uda i go sprzedam a na jego miejsce kupię jakiegoś dobrego smarkacza ;).
--- Koniec cytatu ---
ja z Adebayorem miałem tak, że kupiłem go strzelał jak szalony a po pół roku chciał odejść :)
Bujo:
6. Kolejka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kolejne zwycięstwo The Bluebirds! Tym razem z Burnley!Podopieczni Manzano pokonali w ramach szóstej kolejki drużynę Burnley F.C, 1:0 po
samobójczym golu stopera gości w 40' minucie. Okazji do podwyższenia wyniku było zdecydowanie
więcej, lecz zabrakło skuteczności. 3 punkty zostają w Cardiff. Piłkarzy The Bluebirds czeka w przyszłym
tygodniu nie lada wyzwanie, gdyż zagrają w pierwszej rundzie pucharu Anglii z Arsenalem Londyn.
Strzelcy bramek:
Szczegóły meczu:
Nawigacja
[#] Następna strona