Dział Ogólny > Archiwum Karier

TSV 1860 Monachium by Emilek1908 - Kolejny mecz!!!

<< < (4/31) > >>

MasterCreati:
znowu skromne zwycięstwo ale myślę, że z mocnym przeciwnikiem.

reddevil8911:
Gratuluje kolejnego  zwycięstwa, może to tylko 1:0 3 oczka to 3 oczka.

Carlos:
Ładnie 2 mecze 6 pkt Bundesliga czeka :D

Emilek1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEznowu skromne zwycięstwo ale myślę, że z mocnym przeciwnikiem.
--- Koniec cytatu ---
Arminia po czterech kolejkach ma okrągłe zero punktów. Szkoda, bo miałem nadzieję że powalczą o awans. Może się obudzą, bo lubię tą drużynę i chciałbym wejść z nimi do 1. Bundesligi ;)

3 kolejka ligowaRemis po nudnym meczu.

Miało być to ciekawe spotkanie. Jednak takie nie było. Bezbramkowy, nudny mecz w którym jak na lekarstwo było dobrych sytuacji bramkowych. Jedyną dobrą akcję miało TSV. Z powietrza dobrze uderzył Leitner, jednak bramkarz z trudem odbił piłkę na róg. Z rożnego piłkę dogrywał Bierofka, piłkę głową uderzył Bell, ta odbiła się od słupka i leciała po linii bramkowej. W ostatniej chwili wybił ją Zimmermann... Mimo remisu TSV awansowało na 4 miejsce w tabeli.
Zmiany:
KSC:
58' Porcello A. Schafer
61' Staffeldt Iashvili

3 kolejka ligowaPewna wygrana! Hertha nie miała nic do powiedzenia!

Hertha po spadku z 1. Bundesligi miała w pierwszym sezonie walczyć, aby tam powrócić. Z taką grą jaką zaprezentowali w spotkaniu z TSV mogą najwyżej walczyć o utrzymanie na drugim szczeblu rozgrywek... W 19 minucie dobre podanie Soriano do di Santo, na wolne pole. Argentyńczyk uderzył mocno, z boku pola karnego. Piłka odbiła się jeszcze od poprzeczki i wpadła do bramki. Ładny gol byłego piłkarza Chelsea. W 37 minucie Bierofka przeprowadził rajd lewym skrzydłem, dośrodkował piłkę w pole karne, a tam Buck nogą umieścił upadającą piłkę w bramce. Warto napomnieć, że tak ofensywnie grającego bocznego obrońcy jak Buck dawno nie widzieliśmy. Hertha w ogóle sobie nie radziła, przez cały mecz oddali zaledwie jeden strzał, na dodatek gdzieś w okolice Jowisza. TSV znów idzie jedną pozycję do góry, i jest na 3 miejscu w tabeli.
Strzelcy:
19' di Santo (Soriano)
37' Buck (Bierofka)
Zmiany:
Hertha:
66' Niemeyer Rukavytsya
79' Lell Ronny

Kartki:
30' Bierofka (TSV)
59' Perdedaj (Hertha)

MasterCreati:
no i w końcu przełamanie, bo dwa gole :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej