Dział Ogólny > Archiwum Karier
TSV 1860 Monachium by Emilek1908 - Kolejny mecz!!!
reddevil8911:
Ciężko będzie, ale wierzę w twój awans fajny trener i wywiad.
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiężko będzie. Albo i nie. Znając kariery prowadzone na tym forum zespół Matthäusa awansuje do Bundesligi i zajmie jedno z czołowych miejsc. Zawsze tak jest xd.
--- Koniec cytatu ---
ja zająłem miejsce 12 Pompey :D Ale Cie rozumiem bo mnie nudzi wyrywania i wygrywanie
Emilek1908:
1 kolejka ligowaZwycięstwo na początek!
Nikt nie wiedział jak zaprezentuje się TSV pod wodzą Matthausa. Pierwszy występ był wielką niewiadomą, wypadł średnio pomimo zwycięstwa. W 11 minucie Bierofka dośrodkował z lewego skrzydła, bramkarz nie wiadomo po co odbił piłkę, ta trafiła pod nogi Barrosa, który umieścił ją w pustej bramce. W pierwszej połowie TSV oddało tylko jeden strzał, ten który dał prowadzenie monachijczykom. W drugiej połowie Alemannia cały czas atakowała nie mogąc przebić dobrze grającej defensywy i świetnego w bramce Kiraly'ego. TSV wychodziło z dobrymi kontrami, jednak wynik do końca nie uległ zmianie.
Strzelcy:
11' Barros
Zmiany:
Alemannia
70' Casitolyuk Daun
Kolejne spotkanie
vs Arminia Bielefeld ( Liga )
Dwóch napastników w TSV!
Po spotkaniu z Alemannią przedstawionych zostało dwóch nowych napastników w zespole TSV. Pierwszym z nich jest sprowadzony z Barcelony (!) 25-letni Jonathan Soriano. Przyszedł za niecałe 400 tysięcy euro, i podpisał kontrakt z zespołem z Monachium na 5 lat. Będzie grał z numerem 26. Drugim z nabytków jest 21-letni Argentyńczyk Franco di Santo (sprowadzacie swoich ulubieńców, a więc i ja postanowiłem. Jeszcze za czasów PES 6... :D). Został sprowadzony z Wigan za 250 tysięcy euro, i podpisał tak jak Soriano pięcioletni kontrakt. Były gracz Chelsea będzie grał z numerem 9 na plecach.
mateo819:
tak się zastanawiam jak to jest, że drugoligowcami się wchodzi do 1 ligi później ją wygrywa, wygrywa puchary, a takim arsenalem nieraz się przegrywa z jakimiś ogórkami :D
Gratki za za zwycięstwo, oby tak dalej.
MasterCreati:
ciekawe transfery, Soriano miałem w Sedan:D
a Di Santo znam bardzo dobrze z gry w BPL a i cieszy zwycięstwo w pierwszej kolejce, minimalne ale ważne 3 punkty.
Nawigacja
[#] Następna strona