Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pes License Ekstraklasa Mod 2011 PYTANIE DO WAS

<< < (2/5) > >>

stanek1983:
tak mi się zdaje że ten piotr_l to piotrwisła czy coś tam. on wraz z rooneyem dostawali bo 2 bany w miesiącu także nie ma o co się kłócić chłopaki po prostu tego nie umieją i tyle

lew77:
Dzieki chlopaki za tego MODA i za prace jaka wlozyliscie.Ja ciesze sie ze moge zagrac sobie polskimi druzynami i malo dla mnie jest istotne ze brak twarzy i jakis [cenzura] typu -Ronaldinho nie ma klipsa w drugim uchu!!!Po co mi to?Najwazniejszy jest gameplay a nie czerwono pomaranczowo korki u jakiegos pilkarza.Pisze tu ktos o bledach w tym MODZIE?A ja powiem tak, te bledy nie maja zadnego wplywu na szybkosc gry itd.Bledy to znowu robi KONAMI i niektore np bramkarz ktory broni nieprawdopodobne petardy a nie reaguje na pilke ktora kula sie kolo niego i wpada do bramki to jest jeden blad a tych bledow jest sporo kto duzo gral wie jakie.Robcie dalej co robicie nie przejmujcie sie krytyka raczej czerpcie z niej korzysci typu Czlowiek uczy sie na bledach i tyle.Szacunek dla was i dla wszystkich tych co tu cos robia od siebie dla innych.Probowalem sam sobie zrobic PATCHA i to nie jest takie proste wcale.Robcie update tak jak obiecaliscie dodawajcie jakies nowosci transfery i bedzie calkiem OK.To tez jest fajne ze nie mowicie ostatniego slowa i bedziecie udoskonalac  tego MODA.nIE odrazu Krakow zbudowali.Powodzenia.      

Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak mi się zdaje że ten piotr_l to piotrwisła czy coś tam. on wraz z rooneyem dostawali bo 2 bany w miesiącu także nie ma o co się kłócić chłopaki po prostu tego nie umieją i tyle

--- Koniec cytatu ---

I to jest właśnie bezsens. Na przykład ja, nie zajmuje się robieniem patchów lub próbowaniem bo wiem ze tego nie umiem. Nie mam takich zdolności patchowania jak Stanek , MasterCrati, MichalWidzew , Dommanu czy inni. Owszem umiem zrobić kilkanaście drużyn i tak dalej pododawać loga ale to nić. Gdy robisz jakiegokolwiek pacza musisz to zrobić idealnie! Każda twarz musi być dopracowana (może nie każda bo wiadomo nie ma niektórych) tak jak stroje , loga , nazwiska i dodatki graficznie. Ja się tym nie zajmuje bo tego nie UMIEM! I wam Piotr i zblixxx też bym nie radził robić bo się tylko ośmieszacie tym co robicie. ::)

stanek1983:
dobra panowie odpuście niech sobie robią i tak jak wyjdzie EP od Michała to wszyscy będą nią grali(sam czekam niecierpliwie - choć nie przepadam za Ekstraklasą) i wszyscy o tym zapomną o jakimś License mod czy RISA coś tam........
wiecie co tylko mnie wkurza ?? że te chłopaki cały czas męczą innych..

hmmmmm tak myślę może ja wydam EP he he, OFA mam z 2010 swojego autorstwa tylko importować i z głowy ......

Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra panowie odpuście niech sobie robią i tak jak wyjdzie EP od Michała to wszyscy będą nią grali(sam czekam niecierpliwie - choć nie przepadam za Ekstraklasą) i wszyscy o tym zapomną o jakimś License mod czy RISA coś tam........
wiecie co tylko mnie wkurza ?? że te chłopaki cały czas męczą innych..

hmmmmm tak myślę może ja wydam EP he he, OFA mam z 2010 swojego autorstwa tylko importować i z głowy ......

--- Koniec cytatu ---
Albo Adelante coś tam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej