Dział Ogólny > Archiwum Karier
Powalczyć o 3 mistrzostwo czyli... ŁKS Łódź by Robi1908
Robi1908:
Prezentacja Łódzkiego Klubu Sportowego
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Na początek chciałbym podziękować serdecznie igorowi04 , dzięki niemu powstała moja kariera DZIĘKI IGOR! :)Poprzedni sezon.....
II Liga (1 kol) Łódzki KS 1-0 Odra Wodzisław
(2 kol) Flota Świnoujście 4-0 Łódzki KS
(3 kol) Stomil Olsztyn 3-1 Łódzki KS
(4 kol) Łódzki KS 0-3 Pelikan Łowicz
(5 kol) Łódzki KS 2-1 Piast Gliwice
(6 kol) GKS Katowice 0-2 Łódzki KS
(7 kol) Łódzki KS 3-0 Wisła Płock
(8 kol) Odra Wodzisław 0-1 Łódzki KS
(9 kol) Łódzki KS 0-0 Flota Świnoujście
(10 kol) Łódzki KS 0-0 Stomil Olsztyn
(11 kol) Pelikan Łowicz 0-0 Łódzki KS
(12 kol) Piast Gliwice 0-0 Łódzki KS
(13 kol) Łódzki KS 1-5 GKS Katowice
(14 kol) Wisła Płock 0-4 Łódzki KS
1. Flota Świnoujście 32 ptk
2. Pelikan Łowicz 22 ptk.
3. Łódzki KS 22 ptk.
4. Stomil Olsztyn 19 ptk.
5. Piast Gliwice 18 ptk.
6. Odra Wodzisław 17 ptk.
7. GKS Katowice 15 ptk.
8. Wisła Płock 8 ptk.
Awans do I ligi: Flota Świnoujście
Awans do II ligi: LKS Brut-Bet Nieciecza , Amica Wronki
Spadek z I ligi: Polonia Warszawa
Kilka słów...Najlepszą drużyną ewidentnie była Flota Świnoujście , która niemal szła jak burza. na 14 meczów rozegranych Flota tylko 2 razy zremisowała i 2 razy przegrała z czego 10 meczów wygranych i ponad 30 bramek zdobytych i 10 straconych. Drugą najlepszą drużyną została drużyna Pelikana Łowicz , chociaż nie awansowali do I ligi ale walczyli w tym sezonie do ostatniej kolejki. Zaraz po Pelikanie oczko ligowe zajął Łódzki KS który sezon rozpoczął średnio , zazwyczaj mecze tego klubu były to porażki. Dopiero od meczu z Piastem Gliwice (5 kolejka) ŁKS się odblokował , wtedy drużyna Łódzkiego Klubu Sportowego wygrała 4 mecze z rzędu a niepokonana była od 8 meczów. Dalej klasowały się drużyny Stomilu Olsztyn , Piasta Gliwice , Odry Wodzisław , GKS'u Katowice i Wisły Płock. Te ostatnie dwie drużyny w końcu spadły z II ligi.
Raz , dwa , trzy...Transfery czas zacząć : )
Przyszli:
Robert Bogdanowicz (ja) - Ma zaledwie 15 lat a już gra w zawodowych klubach, swoją piłkarską karierę rozpoczął w młodzieżowym ŁKS'ie a potem przeszedł do Niecieczy. Dla Niecieczy strzelił 12 bramek oraz 13 razy asystował przy golach, Robert będzie grał z numerem 10. Do ŁKS'u został kupiony za 467 punktów.
Emil Naczmański (kolega o nicku Emilek1908) - 17 lat ma na karku a już świetna kariera piłkarska tego gracza, wychowanek młodego ŁKS'u Łódź potem transfer do Niecieczy razem z Bogdanowiczem. W Niecieczy Emil strzelił 15 goli a 11 razy asystował przy bramkach, Emil będzie grał z numerem 8. Do ŁKS został kupiony za 754 punktów.
Emilek1908:
No świetnie się zapowiada.
ŁKS w końcu zdobędzie Mistrza, no bo jak się ma takiego zawodnika jak ja to ciężko przegrywać :D
Powodzenia i wytrwałości!
Dabrowy00:
Chociaż, że jestem kibicem Widzewa i nienawidzę ŁKS to i tak będę zaglądał tutaj i kibicował tobie. :)
TekU:
fajnie się zapowiada
Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChociaż, że jestem kibicem Widzewa i nienawidzę ŁKS to i tak będę zaglądał tutaj i kibicował tobie. :)
--- Koniec cytatu ---
Hehe , zostawmy chociaż w tych sprawach swoje kibicowskie grupy :) przecież liczy się dobra zabawa tylko a nie nienawiść ;)
Nawigacja
[#] Następna strona