Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka

Przyśpiewki na Zamówienie by AreQ(HQ Chants by AreQ)

<< < (19/39) > >>

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam RSC Patch i jak skopiuje te przyspiewki to Korona ma przyspiewki Polonii Bytom :(  Wczesniej nie bylo tego problemu , dopiero jak pobralem te nowe ;)

--- Koniec cytatu ---
ma ktos jeszcze taki problem ?? zle wgrales pewnie. usuneles najpierw caly folder i wkleiles te nowe ?

patryk_96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEma ktos jeszcze taki problem ?? zle wgrales pewnie. usuneles najpierw caly folder i wkleiles te nowe ?

--- Koniec cytatu ---

Nie usuwałem ;) W instrukcji nie pisało żeby usunąć ;) Ale nawet jak usunołem stare po skopiowaniu nowych też Korona miała przyśpiewki Polonii Bytom , zmieniałem nazwy plików i poodmieniałem przyspiewki bo inaczej mi nie działały ale wtedy to totalny burdel miałem ;( Musiałem coś namieszać, jutro sie już pobawie z tym i ci powiem ;)

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie usuwałem ;) W instrukcji nie pisało żeby usunąć ;) Ale nawet jak usunołem stare po skopiowaniu nowych też Korona miała przyśpiewki Polonii Bytom , zmieniałem nazwy plików i poodmieniałem przyspiewki bo inaczej mi nie działały ale wtedy to totalny burdel miałem ;( Musiałem coś namieszać, jutro sie już pobawie z tym i ci powiem ;)

--- Koniec cytatu ---
a wchodziles w menager i klikales attach ;d ??
w instrukcji bylo zeby podmienic ; p no dobra chodzilo zeby wywalic te i dac nowe i powinny dzialac

Patrzcie statystyki pobrań przyśpiewek: ;] (stan na 13 lutego 22:52)
Przyspiewki by AreQ dopasowane do RSC Pa...rar    Dodane:2011-02-12   Pobrań:189
Przyspiewki by AreQ dopasowane do EP'11....rar    Dodane:2011-01-31   Pobrań:72

RSC ma wieksze zainteresowanie :P

patryk_96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa wchodziles w menager i klikales attach ;d ??
w instrukcji bylo zeby podmienic ; p no dobra chodzilo zeby wywalic te i dac nowe i powinny dzialac

Patrzcie statystyki pobrań przyśpiewek: ;] (stan na 13 lutego 22:52)
Przyspiewki by AreQ dopasowane do RSC Pa...rar    Dodane:2011-02-12   Pobrań:189
Przyspiewki by AreQ dopasowane do EP'11....rar    Dodane:2011-01-31   Pobrań:72

RSC ma wieksze zainteresowanie :P

--- Koniec cytatu ---

oK zrobie tak jak mowisz i zobaczymymy efekty ;)

Nadal mam przyspiewki polonii bytom ;(

Moze powinienes dac nam swojego ofa z przypisanymi przyspiewkami , bo np polonia ma 2 sloty na przyspiewki a ma piec , moze to sie miesza jakos i dlatego ;(

Juz sobie poradzilem , zle byly sloty do przyspiewek przypisane ;) Tylko polonii i ruchu a reszta dobrze

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuz sobie poradzilem , zle byly sloty do przyspiewek przypisane ;) Tylko polonii i ruchu a reszta dobrze

--- Koniec cytatu ---
ale w mojej wersji ?? czy ty cos zmieniales .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej