Zrobił byś mi kitsy The Reds kilka wersji?
wersja 1
Home-nike:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEspodenki mogą być czerwone lub czarne getry też
Away-nike:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEBiałe lub czarne spodenki z takimi paskami po bokach jak na koszulce na getrach też niech będzie tak
Gk-nike:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEzielone lub czarne spodenki getry czarne lub zielone
Gk2-
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE spodenki żółte lub czarne i jakbyś dał radę zmienić ten znaczek adidasa na nike i te paski usunąć i dodać coś takiego jak ma barca lub juve
wersja 2
Home-adidas:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEspodenki białe lub czerwone i jakbyś zrobił ten napis bwin bez czarnego tła
Away-adidas:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEByło by fajnie jakby była ona biała z lekko widocznymi czarnymi pasami spodenki jeżeli koszulka będzie biała to białe lub czarne jeżeli będzie taka jaka jest to tak pod kolor tej koszulki no i bez tego czarnego tła
Gk i gk2-adidas: jakbyś dał radę to takie same jak home i away tylko w innych kolorach Zielonym i Żółtym lub Fioletowym
wersja 3
Home-adidas:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEMógłbyś zrobić tą koszulkę czerwoną z wszystkimi czarnymi lub białymi paskami spodenki czarne lub czerwone
Away-adidas:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE w tych nie chce żadnych zmian są idealne
Gk i gk2-adidas: Tu pozostawiam ci wolną rękę bo nie mam pojęcia jak by one mogły wyglądać.
Jakbyś je zrobił bym się bardzo ucieszył w mojej karierze mam ekstra zawodników to wypadało by mieć ekstra stroje. Tacy zawodnicy jak C.Ronaldo, Xavi, Klose, Owen, Torres i inni nie mogą się pokazywać w byle czym nie.