Dział Ogólny > Archiwum Karier
Borussia Dortmund By GrZeszczak|26 Kolejka|
TekU:
chłopacy nie moge się doczekać kółka transferowego to już nie opisze tych meczu tylko dam prezentacje stroji
TekU:
Wtorek Godzina 15 Singal Iduna ParkKonferencja:
D:Dzienikarz
PK:Polska Kolonia
JK:Jergen Klopp
SK:Shinji Kagawa
PK:Witam bardzo teraz możecie państwo zadawać pytania trenerowi Kloppowi i piłkarzowi Kagawie
D-Witam mam pytanie do trenera
JK:Tak słucham.
D-Rozumiem nasi widzowie, na pewno będą ciekawi jakich graczy chce pan sprowadzić tej zimy na Signal Iduna Park?
JK-Hmm trudne pytanie (myśli) nie mogę zdradzić panu tych nazwisk boje się konkurencji.
D-Kolej teraz na ciebie Shinji, jak ci sie podoba tutaj w Dortmundzie?
SK:Jest to bardzo ciekawe miasto, dobrze sie tutaj mieszka i gra w piłkę. Macie super stadion i fantastyczną publikę.
D-Niedługo odbędzie się prezentacja nowych stroi, co pan o nich sądzi?
JK-Jeśli o mnie chodzi to nie mam zdania, niech kibice je ocenia.
D-Shinji czego oczekujesz od siebie w kolejnej części sezonu?
JK-Więcej asyst, dużo meczy rozegranych,oraz abym pomógł wywalczyć Borussi najwyższe cele
PK-To już koniec konferencji zapraszamy na murawe Signal gdzie Shinji Nuri i Roman Weindeifeler przedstawią stroje na rundę jesienną
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Po prezentacji Kagawa Sahin i Weindeiferel komentują stroje:
Kagawa:Bardzo ładne stroje wyjazdowe jak i domowe. Myśle że w tych strojach zdobędę dużo goli w tym sezonie.
Nuri: Ładne stroje domowe ale wyjazdowe nie przypadły mi do gusty ale stroje się nie liczą. Liczy się tylko gra.
Roman:Znowu zielone<śmiech>
MasterCreati:
niestety Greszczak stroje mi się nie spodobały, konferencja nawet dobra ale stroje nie. Może dlatego, że nie lubię fantasy..
Carlos:
ten strój home brzydko wygląda a GK oczojebny
Emilek1908:
mi też stroje nie przypadły do gustu. home jeszcze nie jest aż tak zły, chociaż za bardzo mi się nie podoba.
away do BVB w ogóle mi nie pasuje, i jest brzydki.
Nawigacja
[#] Następna strona