Dział Ogólny > Archiwum Karier
Borussia Dortmund By GrZeszczak|26 Kolejka|
TekU:
18 i 19 Kolejka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Vela 3 gole w 2 meczachPo szalonym kółku transferowym Borussia szaleje w lidze w pierwszych dwóch meczach pokazała że zależy jej na majstrze Bundesligi. 1 mecz Borussia grała z Kaiserslautern i wygrała 1-0 gola strzelił po indywidualnej akcji nowy nabytek drużyny z Westfalii Meksykańczyk Carlos Vela. W 2 meczu z Fc Koeln Vela strzelił już 2 gole. Pierwszego trafił z ok 20 m huknął w dolny prawy róg bramki. A przy drugiej zabawił się z obrońcami i z lewej strony pola karnego przebiegł całą długość pola karnego dobiegł do lini i umieścił piłkę obok bezradnego bramkarza.
Statystyki meczu:
BVB FCKstrzały(celne)
8(5)-1(0)
faule(spalone)
1(0)-0(1)
posiadanie piłki
24%-76%( :o)
34Vela
32Bugera
45Schmidt(Subotic)
45Ximelez(Shaqiri)
76Micanski(Pedro Obiang)
BVB KOLstrzały(celne)
8(6)-2(1)
faule(spalone)
1(1)-0(1)
posiadanie piłki
54%-46%
54Vela65Vela84Salger(Ishiaku)
45Lewandowski(Gotze)
45Arshavin(Bender)
65Ishiaku(Jajalo)
79Salger(Podolski)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobre transfery, ale po co Ci 37-letni Dudek?
--- Koniec cytatu ---
Bo go lubię i 1 rok po broni i w następnym wejdzie Ivarow który będzie miał ok 76
MasterCreati:
dodawaj po jednym meczu, tak będzie bardziej czytelnie.a Vela na środku się nie nadaje a jednak u Ciebie strzela, u mnie grał jako lewy/cofnięty napastnik.
TekU:
mam go ustawionego na środku a tyn mi gra na ofensywnym pomocniku a Kagawa gra na napadzie
Super_Mario:
Spoko transfery. Mieszanka doświadczenia i młodości. Aleś wybulił za Arszawina i Xaviego :)
mojsesh:
Gratuluje zwycięstw, ale czy jak sie zacznie kolejny sezon i jak to jest ze po tych 3 kolejkach musi zapłacić za piłkarzy i za wszystko co tam jest. To wydaje mi się że będzie miał mało kasy, bądź na minusie ;D, ale nie wiem to da sie sprawdzić musisz wejść w Finanse, a potem w Expected Earings.
Nawigacja
[#] Następna strona