Archiwum > Sport

Sporty zimowe

(1/150) > >>

Marcin14:
Na pierwszy ogień poszła Justyna która zajeła 7 miejsce a w sztafecie bardzo dobrze się spisała niestety koleżanki nie pobiegły jak ona i straciliśmy sporo miejsc. Dzisiaj w Kuusamo Justyna została zdyskwalifikowana i zajeła 11 miejsce a wygrała  Marit Bjoergen. A teraz o godzinie 16:00 rozpoczeły się kwalifikacje do konkursu skoczków w kwalifikacjach jest 7 naszych skoczków. Pierwszy z naszych skoczków skakał Klemens i oddał dobry skok i w tej chwili zajmuje 3 miejsce po 10 skoczkach.

EDIT:
-Bachleda po swoim bardzo dobrym skoku jest już pewny udziału w konkursie
-Murańka po słabszych skokach innych skoczków jest pewny udziału w konkursie
-Miętus po swoim skoku odrazu zapewnił sobie udział w konkursie
-Kubacki po swoim słabym skoku jest teraz 26 a zostało jeszcze dużo skoczków ale żeby być w konkursie musiało by jeszcze 9 skoczków gorzej skoczyć
-Hula oddał słaby skok i raczej go nie zobaczymy chyba że 13 skoczków skoczy gorzej.

Lewy23:
Miejmy nadzieję,że jednak Kubacki się załapie.

Marcin14:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMiejmy nadzieję,że jednak Kubacki się załapie.

--- Koniec cytatu ---
No teraz będzie ciężko tym bardziej że teraz najlepsi.

Teraz skacze 56 skoczek na liście więc jak obliczyłem to Hula już na 100% nie wystartuje a Dawid Kubacki by musiał mieć dużego farta żeby przejść bo teraz wystarczy że 2 skoczy dalej od nie go i już je po za konkursem

EDIT:

Niestety Kubacki też po za konkursem

Ale bardzo dobry skok oddał Stoch i też jest w konkursie więc zobaczymy 5 z 7 naszych skoczków

Marcin14:
Sorki za moją pomyłkę ponieważ pisałem o tym kto się kwalifikuje a to był trening a kwalifikacje będą ok godz 18 więc jeszcze raz sory za pomyłke.

Drugi trening już się zaczął:
-Murańka oddał lepszy skok od poprzedniego 124m.(52,5pkt)
-Kubacki dużo lepiej od poprzedniego 123,5m (47,5pkt)
-Hula poprawił się od poprzedniego i skoczył 121m (69,9pkt)
-Bachleda skacze równo i tym razem 131m (82,4pkt)
-Miętus słabo tylko 78m(10,3pkt)
-Stoch w drugim treningu nie skakał
-Małysz spokojnie 124m (81,4pkt)

D17:
Weźźźcie spalcie tą justynę!!! Nikt mnie nie potrafi tak wkur*ic jak ona!!Gdy widzę ja w tv to mnie szlag trafia.

A w skokach tylko Małysz. Stcoh cwaniakuje na trenningach a jak przyjdzie konkurs spina się i kupa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej