Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Faces by Rudincho (skan)

<< < (22/22)

Yoyo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERudincho to skoro robisz już normalnie twarze to mógłbyś zrobić kogoś z Jagi? Np. Tomka Kupisza?

--- Koniec cytatu ---
Jak bede miał czas to go zrobie , niedawno próbowałem i zje***** mi wychodziło ;/
REJESTRACJA lub LOGOWANIEo to super że zaczynać robić normalne "facesy" 
a włosy też będziesz robił samodzielnie?

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem. Jak bedzie potrzeba to spróbuję
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBujo uspokój się! ;) Daj Mu czas, niech się na dobre z tym zapozna i wprawi.
Bardzo Bardzo Bardzo Dobrze że zacząłeś robić profesjonalne twarze. Ja proponuję żebyś to jakoś oddzielił jak już będziesz robił na poważnie np nowy wątek i tam tylko jakieś linki czy wspomnienie o twarzach scan bo chyba już nie będziesz takich robił  ;D

--- Koniec cytatu ---

Nom tak myśle.

Bujo:
No to nie może zrobić? Nabierze wprawy przynajmniej, wiem, że na początku mogą być kiepskie, ale zanim  ktoś się kogoś z Jagi pofatyguje zrobić to minie wieczność.. ciągle ten Lech i Lech.. jedynie Sergio zrobił Skerle i Kascelana, a i tak czekam na download i Rudincho skany Trytki i Grosika.. no i jeszcze Franka sopel i to wszystko.. Praktyka jest najlepsżą nauką ;) byłbym bardzo wdzięczny Rudincho.

Ukassiu:
jedynie lech? to jak tak to pokaż mi dobre twarze dla:
Kriviec
Kikut
Wojtkowiak
Bandrowski
Injac
Bosacki
Djurdecić
Ślusarski

i wielu innych którzy nie mają twarzy.

jesli chodzi o lechitów to sergio zrobił fajnego Rudnewsa sopel peszkę i zurek arboledę kiełba i stilića i to wszystko!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej