0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ten patch jest taki sobie.po zainstalowaniu oficjalnej łatki od Konami "Konami Patch 1.02" obrońcy są agresywniejsi przez co jest trudniej dojśc do sytuacji podbramkowych i ciężej jest dosrodkować.ten patch by komu współpracuje z konami patch 1.02 ale po instalacji tego gameplaya wszystko niby jest jak być powinno czyli mozna podawać pilke do zawodnika który wyrzucił piłkę z autu,mozna usunąc nazwiska nad zawodnikami kontrolowanymi przez komputer ,czyli wszystko co po instalacji patcha 1.02 od konami ale nie wiem czemu zawodnicy nie są juz tacy agresywni po instalacji tego gameplaya tak jak byli agresywni po instalacji patcha 1.02 od konami
Mam jedno pytanie. Czy ten patch będzie prawidłowo działał z najnowszym Ekstraklasa Patch czy będą się gryzły?
Gameplay 1.30 ma wszystkie "dodatki" z poprzednich wersji?
tak około 2 tyg temu komu wydał wersję 1.31, jest na evo-web
Mam pytanie do ludzi którzy grają przez exe. by komu.Gram na top player i wam też przeciwnicy wjeżdżają w pole karne prawie jak chcą? moim obrońcy poruszają się jak muchy w smole.Skrzydła ciągle są na ataku i czasem nie nadarzają z powrotem poza tym jak sa wszyscy to sa ogromne dziury w obronie.Chociaż nie mam ustawionych ich by dołączali do ataku.I jak kolega wcześniej zauważył dużo bramek pada z wrzutek w pole karne.Choć rzeczywiście trudniej się gra i więcej pada bramek, przeciwnicy używają zwodów szybciej grają a wypuszczenia penetrujące bywają zabójcze...Wszystko jest fajnie tylko ta obrona kuleje strasznie...