Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Manchester United/Barclays Premier League Patch by RVN

<< < (4/13) > >>

luca32:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa właśnie, mógłbym sobie pobrać jakiś inny scoreboard? bo ja nie gram często zespołami z ligi angielskiej.

--- Koniec cytatu ---
już rozwiązałem problem;p dzięki za podpowiedź z innym scorebordem. a mam do cb rvn jeszcze jedno pytanie. czy mogę w opisie pod filmem na yt dodać link do twojego patcha? oczywiście podpiszę że jest on twojego wykonania:)

RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa właśnie, mógłbym sobie pobrać jakiś inny scoreboard? bo ja nie gram często zespołami z ligi angielskiej.

--- Koniec cytatu ---

Wgranie scoreboardu jest dosyć banalne...wystarczy ,że ściągniesz jakiś i skopiujesz go do kitservera

MasterCreati:
YYY a skąd wymyśliłeś tą nazwę ??? Co w tym patchu jest wyróżnione w Premier League, że nosi taka nazwę ??

Może to jak gram sobie Manchesterem a w FA Cup gram z TSV ?
Super wrażenie panowie :D

Może być tak dodał za 2 Bundesligę Championship ?????

a  i jeszcze jedno..???
Co oprócz Menu jest związane w tym patchu z MU, że nosi nazwę "Manchester United/Barclays Premier League"

RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Co oprócz Menu jest związane w tym patchu z MU, że nosi nazwę "Manchester United/Barclays Premier League"

--- Koniec cytatu ---

No więc Stadiony, koszulki, Logo PL na rękawach, wgrany stadion Stamford Bridge, sędziowie, edycja niektórych zawodników, jeszcze jakieś małe poprawki, natomiast nie ukrywam,że ten Patch jest głównie zrobiony pod Manchester Utd. Jeśli mowa o 2 lidze angielskiej,nie mam zamiaru jej dodawać,bo nigdy pewnie nie zagram drużyną z tamtej ligi, dlatego też jest to patch pod PL i MU ;)

MasterCreati:
ale nie drażni Cię grając Manchesterem a w lidze se grasz a jakimiś drużynami z 2 Bundesligi czy tam w FA CUP ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej