Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Manchester United/Barclays Premier League Patch by RVN
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA może przenieść wszystko pes editorem (zaimportować OF) ? Dałoby się tak..
--- Koniec cytatu ---
dało by się ale loga, kitsy i tak musisz wgrać a poza tym trochę to nie fair jak importujesz czyjeś edytowane Championship..
Arek1974:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale nie drażni Cię grając Manchesterem a w lidze se grasz a jakimiś drużynami z 2 Bundesligi czy tam w FA CUP ??
--- Koniec cytatu ---
Właściwie miałem to samo pytanie :) Ja gram na patchu bodajże z gamingacces z druga liga angielską, ponieważ w PES od zawsze gram głównie w ML i po prostu rozwalało mnie, jak na koniec sezonu do Premier League awansował jakiś dziwny zespół np. Aalborg :)
A piszę to dlatego że MU to mój ukochany klub i chętnie bym tego opatcha ściągnął, ale bez Championship nie ma sensu.
RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaściwie miałem to samo pytanie :) Ja gram na patchu bodajże z gamingacces z druga liga angielską, ponieważ w PES od zawsze gram głównie w ML i po prostu rozwalało mnie, jak na koniec sezonu do Premier League awansował jakiś dziwny zespół np. Aalborg :)
A piszę to dlatego że MU to mój ukochany klub i chętnie bym tego opatcha ściągnął, ale bez Championship nie ma sensu.
--- Koniec cytatu ---
Ok, jutro to poprawie ;)
koksik1908:
mo osobnyy exe???
i z którego jest to najnowsze DLC ??? wymagane do patcha ???
RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmo osobnyy exe???
i z którego jest to najnowsze DLC ??? wymagane do patcha ???
--- Koniec cytatu ---
Nie jest to .exe z patcha 1.02 ,natomiast DLC wymagane jest z dnia 15.10.2010
Nawigacja
[#] Następna strona