Dział Ogólny > Archiwum Karier

Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!

<< < (3/136) > >>

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJestem za Leonardo! Nie przepadam za tym, jak dawna gwiazda siada na fotelu trenera. A O'Neill to jest z Pompey Mastera i niech tak zostanie na wieki wieków ;D

@edit
zdjęcie było fajne, szkoda, że zmieniłeś

--- Koniec cytatu ---
haaah nawet nie wiesz jak mnie męczy żeby wrócić ale czasu brak ;/ pracuje na dwie zmiany jako cukiernik i piekarz :D

Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhaaah nawet nie wiesz jak mnie męczy żeby wrócić ale czasu brak ;/ pracuje na dwie zmiany jako cukiernik i piekarz :D

--- Koniec cytatu ---

Zrób mi ciasto, na mój ślub kiedyś ;D :) :D

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrób mi ciasto, na mój ślub kiedyś ;D :) :D

--- Koniec cytatu ---
makowca jak chcesz :D przed świętami to będzie ich z 800 :D

Giggs11:
Luis Figo tymczasowym trenerem Villarreal.Dzisiaj o godzinie 18:45 czasu polskiego dowiedzieliśmy się że Luis Figo został tymczasowym trenerem Żółtej Łodzi Podwodnej. Sam Figo jest zdziwiony tym ,lecz i ucieszony dlatego że każdy już myślał że trenerem Villarreal zostanie Leonardo. Wszyscy mają nadzieję że była Portugalska gwiazda wyciągnie z kryzysu zespól z El Madrigal ,lecz nie zapominajmy że jest on tymczasowym trenerem i będzie trenował ten klub tylko przez 3 pierwsze kolejki. Kto zostanie jego następca ,a może zostanie na dłużej? Przekonamy się niedługo.
Jak długo Figo posiedzi na ławce trenerskiej?

Lewy23:
To ja poproszę jednego :D :D

EDIT: Tak myślałem,że Figo ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej