Dział Ogólny > Archiwum Karier
Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!
MasterCreati:
ja też zazwyczaj gram jednym napastnikiem i to jest moja ulubiona taktyka.
Giggs11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja też zazwyczaj gram jednym napastnikiem i to jest moja ulubiona taktyka.
--- Koniec cytatu ---
Ja chyba w następnym w meczu spróbuję jeszcze z 3 ofensywnymi i 2 defensywnymi bo mam mało defensywnych a wielu ofensywnych więc może i ta opcja się sprawdzi. Jeżeli nie to do kupie z 1 defensywnego
jackz:
no graty pokonania sewilli moze w koncu zacznie sie lepsza passa, dobrze ze sprzedales bruno, jakos nigdy za nim nie przepadalem :D
Carlos:
Ja zawsze gram z takim podwieszonym Cofniętym Napastnikiem i ten CN musi być szybki ;D to był mój klucz do sukcesu gdy grałem Utrecht :P a tak wgl gratuluje zwycięstwa
MasterCreati:
mają taktyką jest dwóch DP pomocników z dobrymi długimi i krótkimi podaniami. w Arsenalu to są Song i Cesc oraz dwoma skrzydłowymi którzy to muszą być szybcy ale również dobrze podawać(Walcott mi nie pasował ;/) oraz jednym OP/ŚP tu zazwyczaj Nasri bądź Diaby w ostateczności Rosicky oraz Van Persie. Oraz Jednym wysokim napastnikiem jak Bendtner bądź Chamakh bo Van Persie grał beznadziejnie w tej formacji.
Nawigacja
[#] Następna strona