Dział Ogólny > Archiwum Karier
Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!
Giggs11:
Zabójcze 5 minut meczy i kolejna wygrana!
Villarreal CF-Getafe CF 3:0
Gole: 57 minuta Affelay(1:0) 60 minuta Rossi(2:0) 62 minuta Affelay(3:0)
Piłkarz Meczu: Affelay 7.5(Villarreal)
Rozpoczynamy spotkanie pomiędzy Villarreal, a Getafe. W pierwszej połowie znaczną przewagę mieli gospodarze, lecz dobrze spisywał się Adler. Obronił sam na sam z Suarezem i kilka innych okazji. W drugiej połowie w 50 minucie zszedł Suarez wszedł Rossi. W 57 minucie dobrze minął Affelay obrońcę i strzela bramkę na 1:0. 3 minuty później Nilmar wypuszcza piłkę do Rossiego i bez problemu w dolny róg bramki pakuję piłkę do siatki. 2 minuty później Affelay znowu strzela bramkę tym samym pieczętując zwycięstwo. Mecz zakończył się zwycięstwem Villarreal i są już na 3 miejscu w tabeli.
Nietypowe pytania do Affelay'a.
Sergiusz Ryczel-SG
Ibrahim Affelay-IA
SG- Ronaldo Czy Messi?
IA- Messi
SG- Kuchnia Włoska czy Kuchnia Grecka?
IA- Kuchnia Włoska
SG- Manchester United czy Chelsea Londyn
IA- Manchester United
SG- Rossi czy Suarez?
IA- Suarez
SG- UEFA czy Fifa?
IA- UEFA
SG- Liga Angielska czy Liga Włoska?
IA- Liga Włoska
SG- Ronaldinho Czy Zidane?
IA- Ronaldinho
SG- Liga Mistrzów czy Mistrzostwa Świata?
IA- Mistrzostwa Świata
SG- Pes czy Fifa?
IA- Pes
SG- Gorący Katar czy Mroźna Rosja?
IA- Mroźna Rosja
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie było mnie tutaj :o już dawno. Wybacz, ale wiesz jak jest... mało czasu odwiedzić wszystkich jest bardzo trudno :(
Na początku świeże sprawy. Gratuluję zwycięstwa nad Herculesem, zupełnie jak mój Liverpool nad Blackburn. Suarez się rozstrzelał jak mój Santa Cruz :)
Szkoda odpadnięcia z Pucharu Króla. Jeśli dobrze pamiętam, to w pierwszym meczu było 0:0. O awansie zadecydowały bramki na wyjeździe. Dobrze, że Suarez w końcówce uratował Wasz honor i wyrównał z 0:2 na 2:2.
W LM nie idzie Wam zbyt dobrze. Wolfsburg wziął na Was odwet za Superpuchar. Dobrze, że chociaż udało się wywalczyć remis z Ajaxem Amsterdam
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem Mario, sam nie nadążam z komentowaniem innym :). Ja wiem że gdybyś miał czas to byś czytał :)
Konfas:
Graty, jednak Ty a Getafe bez porównania :P
Widzę młody Holender pyka i to ostro u Cb :P
No i ten wywiad :P trochę inny niż inne i fajnie, liczy się oryginalność :)
MasterCreati:
dobry mecz Affelaya i ciekawe pytania mu zadałeś, hehe :)
Mecz z Getafe jak najbardziej udany, jednak powinno paść więcej goli !
reddevil8911:
Genialny mecz z Getafe, wysoki wynik i jest już pudło.
Fajny wywiad oryginalny i fajny.
Adler w Getafe :o :o :o :o :o :o :o On jest świetnym fachowcem. :)
Morek95:
Dopiero od niedawna zacząłem śledzić losy twojej kariery i bardzo mi się ona podoba :D
Fajny wywiad z Affelay'em:) mam nadzieję, że dzięki niemu i innym piłkarzom zostaniecie mistrzami hiszpanii! :D powodzenia i trzymam kciuki :p
Nawigacja
[#] Następna strona