Dział Ogólny > Archiwum Karier

Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!

<< < (134/136) > >>

Giggs11:
Dinamo rozbite przez potęgę Villarreal!
Villarreal CF-Dinamo Zagrzeb 4:0
Gole:17 minuta Suarez(1:0) 58 minuta Senna[Rzut Karny](2:0) 83 minuta Santi Cazorla(3:0) 90+ minuta Senna[Rzut Karny](4:0)
Piłkarz Meczu: Suarez 7.5(Villarreal)
Faworytem tego spotkania może być tylko jedna drużyna. Już w 17 minucie Suarez nie dał szans bramkarzowi i mamy 1:0. Do pierwszej połowy wynik się nie zmienił. W 58 minucie Suarez faulowany w polu karnym i podchodzi Marcos Senna, a on nie daje szans bramkarzowi. Pod końcem meczu dobrą piłkę wypuścił Affelay i Santi Cazorla daje trzecią bramkę dla Żółtej Łodzi Podwodnej. W 90 minucie Suarez znowu faulowany w polu karnym i znowu rzut karny i znowu Senna i znowu gol. Mecz zakończył się znaczącym zwycięstwem Villarreal.

Zapowiedz szlagiera w Primera Division!
Real Madryt-Villarreal CF!Red Bull obstawia szansę zwycięstwa! 55%-Real Madryt 45%-Villarreal!Przewidywany skład Królewskich:

Fala1902:
Oj widzę że mocno się skład Królewskich pozmieniał. Ja się pytam gdzie jest Iker ? :D
Mam nadzieję że pokonasz moją ekipę i utrzymasz znakomitą passe ;)

Giggs11:
Real Madryt rozbity na własnym boisku! Kto zatrzyma Villarreal?!
Real Madryt-Villarreal CF 0:3
Gole: 33 minuta Santi Cazorla(0:1) 38 minuta Suarez(0:2) 74 minuta Menez(0:3)
Piłkarz Meczu: Suarez 7.5(Villarreal)
Czy to właśnie Real Madryt zatrzyma Żółta Łódź Podwodną? Pierwsze minuty zdecydowanie dla gospodarzy, ale dobrze spisywał się Mino. W 33 minucie Suarez znakomicie podał do Santi Cazorla, a on na pustą bramkę bez problemu pakuję piłkę do siatki. 5 minut później Menez świetnie wysunał piłkę dla Suareza, a on nie dał szans bramkarzowi. W drugiej połowie w 74 minucie zamieszanie w polu karnym uderza Menez i dość szczęśliwe wpada do siatki. Mecz zakończył się rozbiciem Królewskich.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEOj widzę że mocno się skład Królewskich pozmieniał. Ja się pytam gdzie jest Iker ? :D
Mam nadzieję że pokonasz moją ekipę i utrzymasz znakomitą passe ;)

--- Koniec cytatu ---
Casillas przeszedł do Milanu za około 30mln :)

Fala1902:
Piękne zwycięstwo nad Realem. Kto Cię zatrzyma ? Mocnego na Ciebie już nie ma prawdopodobnie :D
Szkoda że Iker odszedł, bo tego bramkarza to nie kojarzę wogóle :D

matinho10:
No gratulację.Myślę ,że zdobędziesz Mistrzostwo.Powalcz także o triumf w LM.Powodzenia ;)
Zapraszam do mnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej