przecież tam jest na więcej serwerów zuploadowane !
Wyjaśnij mi zatem, dlaczego, gdy to pobierałem, wyświetlał mi się jedynie RS. Teraz uległo to zmianie, ale linki nie są mi już potrzebne.
Proszę podejść z dystansem do poniższej części posta, bo w ostatnim czasie ten patch wku*wił mnie najbardziej, jak się tylko dało. Z siłą huraganu Emmy pobił drugą połowę meczu United z CFC i JDownloadera.
Przede wszystkim szanuję pracę patchmakerów. Zrobili naprawdę dużo. Ale dlaczego nie chciało im się zrobić głupiej instalki, tego już nie pojmę. Instalacja to pieprzenie się ze wszystkim. W instrukcji archiwa podpisane są "part 1", "part 2", itp. To nic, że w rzeczywistości jedynie fix 1.1.2 ma taką nazwę. Trzeba zgadywać, o którego chodzi. Mnie się to udało. Chyba.
Oczywiście gra crashuje jak ostatnia cholera. W instrukcji zamieszczonej w folderze facepacka przeczytałem, że po wklejeniu jego zawartości należy usunąć jakieś tam pliki. Spoko, usunąłbym je... gdyby istniały.
W dodatku nie da się grać na FirePatchu. Ale ok, nigdzie nie przeczytałem, że RSC ma osobne *.exe. A powinno mieć.
Niby zmieniając w managerze opcję na pes2011 mogłem sobie pograć w Fire, ale z wielkim napisem "RSC PATCH 2011", tymi samymi c*ujowymi ikonami pozycji, jakimś gościem z szarą mordą w ML. Nawet nie zdążyłem zobaczyć, który to, już mnie wywaliło.
Proszę o pomoc w doprowadzeniu tego do ładu. Jeśli nie da się grać na Fire Patchu, mając jednocześnie zainstalowany RSC - proszę o instrukcję deinstalacji tej zarazy. Tak, by nic z Fire się nie zepsuło.