Mam Problem zrobiłem wszystko według tych instrukcji
"Instrukcja by Lewy23 (dawniej LewyWisła15).
1. Pobierz te 4 party.
2. Wypakuj je WinRarem na pulpit.
3. Folder "RSC Patch 2011" z partu 1 wgraj do Moje Dokumenty/KONAMI.
4. Foldery RSC Patch, Camera Settings, RSC Patch (exe) RSC settings wgraj do folderu z grą.
5. Teraz jak już wgrałeś to wejdź w folder "RSC Patch" w "manager" i wybierz plik RSC Patch. Kliknij Dettach, wyskoczy okienko, daj OK. Teraz kliknij "Attach", również wyskoczy okienko i też daj OK.
6. Teraz zajmiemy się partem 2.
7. Pliki z Folderu "RSC Patch 2011" z parta 2 wszystkie skopiuj i wklej do Moje Dokumeny/KONAMI/RSC Patch 2011/save i podmień wszystkie pliki.
8. RSC Patch i RSC settings wklej do folderu z grą, Podmień za tamte wcześniejsze.
9. Pliki z folderów dt0f.img, dt0c.img dt07img. wklej do : RSC Patch/example-root/i tam podmień wszystkie pliki z tych folderów z tymi starymi folderami o tej samej nazwie. Proste, prawda?
10. Wejdź w folder RSC Patch/exampe-root, w manager i naciśnij znów wybierz RSC Patch, znów Dettach, potem OK, potem Attach i także OK.
11. Teraz part 3. W środku tego parta jest instrukcja i postąp zgodnie z nią.
12. Teraz wejdź znowu w manager, już wiesz gdzie on jest i znów wybierz RSC Patch i znowu Dettach, ok, Attach, OK.
13. Teraz part 4.
14. Plik "EDIT" wklej do Moje Dokumenty/KONAMI/RSC Patch 2011/ save i podmień.
15. Teraz part 5.
16. Wgraj go tak samo jak punkt 14.
17. Koniec!
18. Powodzenia i miłej gry.
Pozdrawiam - Lewy23( LewyWisła15)
Mam oryginalne herby i loga wszystkich lig ale w ekstraklasie są herby ekstraklasy a nazwy zespołów holenderskich w Bundeslidze mam tylko 4 zespoły z patcha a reszta oryginalna od Konami W zespołach europejskich i lidze d2 to samo :? kto pomoże