rada na przyszłość nie instaluje się data pack jak się ma zainsalowanego patcha
Mógłby mi ktoś powiedzieć czemu po zainstalowaniu patcha plus wszystkich fix-ów itd w zakładce "Ekstraklasa" mam drużyny z ligi holenderskiej plus Wisłę Kraków, w której składzie są zawodnicy z którejś z ekip ligi holenderskiej. co jest nie tak ?
Ludzie jacy Wy tępi jesteście..
mam pewien problem gdyż gra nie chce mi się włączyć za pomocą krun.exe w kitserverze Co mam zrobić ?
hej tutaj na forum i na pespatch.com jest wiele patchy związanych z gameplay , ktory najbardziej polecicie?
Lewy23 - kurcze, wiesz co mam zrobić.. Bo gram mecze i cały czas w nocy! No to już przesada, zrobiłem sobie test wziąłem puchar afryki (no a wiadomo że w pucharach normalne mecze gra się zazwyczaj w dzień..) właczam a tutaj znowu w nocy! Próbowałem różne puchary i nic!!
Gra losowo ustala A takie serie meczy w nocy się zdarzają, albo w dzień. zależne od miesiąca w grze ;]
Załóż okulary to będziesz miał dzień ; ) a tak na serio to ci współczuję nie ma to jak meczyk w dzień przy słoneczku
No ja pier&&& gram ML i cały czas ta głupia noc!! Nie mówcie tutaj o reinstallu bo robiłem i nic.. Co ja mam zrobić :/