Autor Wątek: RSC Patch 11; Ekstraklasa Edition. | Wersja L23 by Lewy23. |  (Przeczytany 490372 razy)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 26.05.2009r.
dałem... przeinstalowałem nawet PES'a i wgrałem w innym miejscu i dalej to samo... Dziwne to troszkę ale walczę, może wywalczę :)
A jak u innych? Działa,wszystko OK?

ziutek11113

• Gość
Lewy powiesz mi jeszcze zanim sciagne jak u ciebie ze statystykami zawodnikow? bo w RSC 3.0 są troche smieszne :P

Offline SlaveQ85

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 14.02.2009r.
  • Twórca Ekstraklasa Mod
  • Gram w: PES 2015
Lewy powiesz mi jeszcze zanim sciagne jak u ciebie ze statystykami zawodnikow? bo w RSC 3.0 są troche smieszne :P
Śmieszne tzn za moocne czy za słąbe?

Offline PanMisiu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 18.05.2011r.
Mi działa bardzo dobrze błędów na razie nie mam i oby ich nie miałem  :)

ziutek11113

• Gość
Śmieszne tzn za moocne czy za słąbe?
to znaczy ze niektorzy mają za duze a niektorzy za male.. no przesadzilem moze ze są smieszne ale jak dla mnie nie takie jakie powinny byc

Offline Adibu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 15.05.2011r.
Ja mam taki problem , żę szczęsny i david luiz mają złe twarze ; / ma tak jeszcze ktoś ?

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
Mówiłem, nawet jest na I stronie, że mogą być złe twarze, ale to dlatego, żeby was uchronić przed wywalaniem ;P Musicie sami poprawić ;P

Offline Adibu

• Amator
  • *
Spoko ; )

Offline Klucho1

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.05.2011r.
jak usunac druzyne np Anderlecht z Others Europe zeby jak gram np w ML to nie bylo go w LM ani LE??

Offline santi96rr

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 04.07.2010r.
Jak mieć stadiony jak w tam tym patchu

Offline siwus1994

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 03.10.2008r.
lewy sry ze ci truje... ale jak mam ekstrakalse to mam podpisane eredivisie...i nie moge tego zmienic :D
 :)

Offline Adibu

• Amator
  • *
Zrobiłem sobie już wszystkie twarze i gra się bajecznie :) . Dzięki za Patcha . Świetna robota ;)

Offline PanMisiu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 18.05.2011r.
jak miałem mecz z Polonią bytom w pucharze Polski to wywala mnie do windowsa można jakoś to naprawić

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
lewy sry ze ci truje... ale jak mam ekstrakalse to mam podpisane eredivisie...i nie moge tego zmienic :D
 :)

DLC 7.00 wgrałeś na pewno? ;P Do dowload, img ;P Wersja musi być 1.03. I po tym dopiero patcha musisz wgrać, uruchomić go tym exe.

ziutek11113

• Gość
to ja powiem ze twoj patch lewy ma jedna ale duzą moim zdaniem wade.. a mianowicie gameplay. poziom jest naprawde niski nie jak to bylo w RSC 3.0. wygrywam praktycznie kazdy mecz na poziomie "top player". bardzo latwo jest odebrac pilke dla komputera, tak samo komputer blisko swojego pola karnego czesto znowu wykopuje na aut, nie rozgrywa juz tak pilki jak w 3.0 tylko czesto czeka az mu ją odbiore. troche to irytujące bo w "RSC 3.0" gralem w sumie nie wiele ale nawet ze 2 razy mialem klopoty z wyjsciem z grupy jak gralem w lidze mistrzow i to mi sie podobalo... podsumowując patch mi sie podoba i nalezy moim zdaniem zmienic tylko poziom trudnosci/gameplay :)

Offline siwus1994

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 03.10.2008r.

DLC 7.00 wgrałeś na pewno? ;P Do dowload, img ;P Wersja musi być 1.03. I po tym dopiero patcha musisz wgrać, uruchomić go tym exe.

Tak. Wgralem jako pierwsze...^ ^ i to samo mialem z bundesliga ze mialem chyba Pes League (chyba) ale w bundeslidze mozna bylo nazwe zmienic ale z Eredivisie na Ekstraklase juz nie... ;(

Offline BlaseR9

• V - ligowiec
  • **
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 17.12.2009r.
  • Gram w: PES 2016
Mam to samo co siwus. Wszystko ładnie pięknie, ale tylko te nazwy nie podchodzą.
A na Polonii Bytom wywala przy Trytko.
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2011, 12:06:33 wysłana przez paxer »

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
Macie pewnie pozostałości po innych patchach ;P W edytorach zmieńcie sobie, ale w ligach wszystko OK? ;P Są loga, kitsy, itd.?

Offline BlaseR9

• V - ligowiec
  • **
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 17.12.2009r.
  • Gram w: PES 2016
W mojej sytuacji jest tak że wywaliłem wszystko, zainstalowałem od nowa czystego PESa, przez niego ściągnąłem DLC. Dalej zainstalowałem Twój patch, uruchomiłem dla sprawdzenia i właśnie zauważyłem że są ww. błędy. Mam jeszcze Gamingaccess Patch, ale to nic nie zmieniło. Kitsy, loga są dobre.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
W mojej sytuacji jest tak że wywaliłem wszystko, zainstalowałem od nowa czystego PESa, przez niego ściągnąłem DLC. Dalej zainstalowałem Twój patch, uruchomiłem dla sprawdzenia i właśnie zauważyłem że są ww. błędy. Mam jeszcze Gamingaccess Patch, ale to nic nie zmieniło. Kitsy, loga są dobre.
Nie mam pojęcia dlaczego, u mnie jest OK. Zmień w edytorze, to jest minuta pracy.
Ściągnij edytor od wilda: File--->Open--->Wybierz OF RSC--->League Structure----> zmieniasz---->File--->Save i wszystko.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer