Lewy już kilka razy pisał że nie robi nic przy 4.0. Głównym odpowiedzialnym za 4.0 jest Stachu, a że jego nie ma tak często jak mnie to czasem przekazuje od niego wiadomości. Wiadomość jest dobra bo już do końca tygodnia albo na początku następnego patch zostanie wydany.
Ooo to świetnie...A co zostanie poprawione w wersji 4.0, lub dodane?Jeżeli takie pytanie już było to sorry... po prostu chce wiedzieć czy warto będzie pobierać.
warto warto np. będą-większość strojów 11/12-nowe face-nowe piłki EPL, BBVA, Serie A & wgl nowy ballpack-nowy bootpackdługo bym wymieniał ale uwierz warto
A Faceserver Będzie ??
A będzie poprawiony błąd o tym że będzie można stworzyć zawodnika bo jak chciałem stworzyć to tam jest kadra Austrii
Pewno że będzie.Ile twarzy znajdziemy tyle wgramy.
Nie długo ukaże się osobny wątek "RSC 4.0 Nowy Sezon"
Sprinter a wywalanie ??
Dużo błędów nie było. Tylko o to chodzi że taki jeden i nie można już grać mecza. A stachu nier tylko z face-ami było problem, również z nazwiskami w ofie. Dobra poczekamy, zobaczymy. Liczę że się nie zawiodę.
Panowie to kiedy premiera 4.0?Bo miała być chyba w połowie czerwca tak?coś się zmieniło jednak bo dawno mnie nie byloi nie jestem na bierząco