Trochę się zgubiłem.Instalujemy:RSC Patch, Final Fix, facepack, fix 1.1.1 i teraz te mini fix od Rudincho. I na którym edit ma zostać? z fixa 1.1.1 czy tego najnowszego od Rudincho?
Najnowsze DLC REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tak. Jasno w instrukcji jest.
NIE DENERWUJ SIE :]
Wstrzymywałem się z oceną do tejże chwili. Teraz jednak gdybym tego nie powiedział to byłbym niesprawiedliwy. Trzeba przyznać, patch jest najlepszy obecnie na forum. Wydaje mi się, że najlepszy z jakim kiedykolwiek miałem styczność w PESie. Świetna robota i słowa uznania!Jeszcze tylko jedno pytanie co do tego edita. Na tym z fixa 1.1.1 Ronaldinho jest z twarzą Ubiparipa, na tym najświeższym edicie od Rudincho nie ma go wcale. To który w końcu jest właściwy?
Wstrzymywałem się z oceną do tejże chwili. Teraz jednak gdybym tego nie powiedział to byłbym niesprawiedliwy. Trzeba przyznać, patch jest najlepszy obecnie na forum. Wydaje mi się, że najlepszy z jakim kiedykolwiek miałem styczność w PESie. Świetna robota i słowa uznania! chyba nie widziałeś patchy ekstraklasy do pes 6 lub 9
zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji i tak mam logo ekstraklasa a liga holenderska i druzyny z holandi...pootem tam gdzie sa druzyny polskie loga sa dobre ale nazwy jakies dziwne zamiast jagielonia to jakas dziwna nazwa koszulki lec ha tez nie mam co jest nie tak???mam eksrtraklase ale one maja osobne exe wiec nie powinno to kolidowac..