Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Twarze scan i bin od dominik17jw(scan pack Warty-można pobierać)
kamileqPL:
Prosiłbym Cię o zrobienie Adamovicia z Polonii Warszawa, Kokoszki i Bruno..
Edin#10:
Pewnie zaraz dostaniesz komentarze typu "sergio i zurek to roba twarze i musza sie napracowac a ty tylko smieszne skany!" ale jak dla mnie twarze sa calkiem przyzwoite, kotorowski i di maria po prostu bajka! powodzenia ;D
espree:
A po co do tego wracać. Dominik jakieś dwa miesiące temu przestałeś to robić a teraz znowu? I znowu głupie komentarze się zaczną. No ale jak już jesteśmy przy twarzach scan to znalazłem taką pracę Siwakova:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Teraz chyba nikogo nie interesują takie prace ale może ktoś będzie chciał, nie zakładałem nowego wątku bo nawet nie wiem kto ją zrobił, poza tym to face scan więc dałem do tematu który nawiązuje do takich prac. Mam nadzieję że autor wątku się nie obrazi :D
dominik17jw:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA po co do tego wracać. Dominik jakieś dwa miesiące temu przestałeś to robić a teraz znowu? I znowu głupie komentarze się zaczną. No ale jak już jesteśmy przy twarzach scan to znalazłem taką pracę Siwakova:
Teraz chyba nikogo nie interesują takie prace ale może ktoś będzie chciał, nie zakładałem nowego wątku bo nawet nie wiem kto ją zrobił, poza tym to face scan więc dałem do tematu który nawiązuje do takich prac. Mam nadzieję że autor wątku się nie obrazi :D
--- Koniec cytatu ---
Spoko problemu nie ma, a wracam bo mam teraz czas na robienie tych twarzy i próbuję robić też twarze w binie tak jak Ubiparipa.
espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpoko problemu nie ma, a wracam bo mam teraz czas na robienie tych twarzy i próbuję robić też twarze w binie tak jak Ubiparipa.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie, zacznij robić takie profesjonalne twarze a nie scan, na poczatku pewnie nie będą Ci wychodzić ale z czasem może zrodzi się nowy dobry facemaker ;D
Nawigacja
[#] Następna strona