Dział Ogólny > Archiwum Karier

Warta Poznań ! Niestety koniec :((((((

(1/26) > >>

Carlos:
TP, 10 min, RISA Patch

Rafał Ulatowski nowym trenerm Warty

Rasał Ulatowski został zwolniony z Cracovii i długo nie musiał czekać na nowego pracodawce, podpisał dwuletni kontrakt

R-Redaktor
RU-Rafał Ulatowski

R: Co pana sprowadza do Poznania, mówił pan że chce pan troche odpocząć od piłki
RU: Jednak postanowiłem zmienić zdanie jestem teraz tutaj i chce aby Warta weszla do Ekstraklasy
R: Czemu akurat Warta ? Napewno nie jeden klub z Ekstraklasy chciałby pana zatrudnić
RU: Hmmm, Janusz Urbaniak przyjechał do łodzi spotkał się ze mną, obmówiliśmy różne tematy, zaproponował mi prace a ja się zgodziłem
R: Jakie pan sobie cele postawił, a co oczekuje zarząd ?
RU: Ja chciałbym abyśmy awansowali do Ex, zarząd zaś postawił sprawe jasno pierwsza Pierwsza 6 inaczej odchodze
R: Jakieś transfery pan szykuje ?
RU: Napewno tak jeżeli chce wejść do Ekstraklasy musimy ruszyć z transferami
R: Ujawni nam pan jakieś nzawisko/a ?
RU: Narazie nic nie mówie, ale obserwujemy kilku graczy z polski
R: Ma pan już swoich wybrańców na dane pozycje ?
RU: Dopiero miałem z nimi dwa treningi z czego jeden to rozmowa z piłkarzami
R: Jak panu podoba się w Poznaniu ? Obiekty do trenowania, stadion ?
RU: Dziś mieliśmy trening na boisku Warty jutro będziemy trenować na bocznym boisku obiektu Miejskiego
R: Jednak gdy Warta gra na obiekcie miejskim nie przychodzi tylu fanów co na mecze Kolejorza
RU: Tak to jest ten mankament, tak duży stadion a przyjdzie 2 tys osób no niestety ale może już nie długo się zapełni stadion na meczu Warty
R: Dziękuje za rozmowe
RU: Również dziękuje i dowidzenia

jackz:
powodzenia carlos! ja musze wymyslic jakiegos dobrego trenera do cracovii... :D

Bujo:
Hah pogonili z Cracovii to przyszedł tu ;). Powodzenia życzę, zapowiada się ciekawie.

Super_Mario:
Łohoho! :o Zapowiada się ciekawie. Powodzenia :)

Carlos:

Ricardo Castolo
Bez Klubu -> Warta Poznań

O tym zawodniku można powiedzieć że jest bardzo szybki i młody, wychowanek Geremio, ostatnio grał w Hellas Verona a teraz był bez klubu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej