Dział Ogólny > Archiwum Karier
Arsenal Londyn by MasterCreati
reddevil8911:
Ja również zagłosowałem na nie! Nie kupuj masz tylu młodych dobrych grajków. :)
Bujo:
Gratuluję wygranej z Blackpool, zagłosowałem na tak, radziłbym ci kupić Nuri Sahina ;).
matinho10:
Bujo co ty masz z tym Sahinem :p ?
Wolałbym zostawić młodzież ,bo mają wielki pontencjał a nie ma co obciążać budżetu
MasterCreati:
38 Kolejka
Arsenal Mistrzem Barclays Premier League !
Arsenal tylko z remisował z Boltonem na Reebok Stadium po błędzie Łukasza Fabiańskiego przy pierwszej bramce, ale to wystarczyło aby odnieść sukces w Barclays Premier League, Arsenal wywalczył Mistrzostwo po 7 latach posuchy. Walka trwała do ostatniej kolejki, Everton nie dał rady Kogutom, Chelsea zdołała awansować na drugą pozycję, Manchester United poza Ligą Mistrzów ! cóż za sezon w Anglii, Historyczny sezon 2010/11 zakończył się jednak szczęśliwie dla Arsenalu, doskonałe transfery Martina O'Neilla Które bardzo pomogły Kanonierom w walce o Majstra. Zaczęło się okropnie..Odejście Wengera..Małe szanse na awans z grupy LM oraz słaba gra w BPL..jednak Przyszedł Martin O'Neill, szybko zmienił taktykę i ustawienie Arsenalu, zaczęli grać z dwoma DP co się opłaciło oraz Chamakh występował w pierwszym składzie w miejsce Van Persiego co również było dobrym ruchem bowiem Chamakh został najlepszym strzelcem Arsenalu w tym sezonie.
Skrót spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
TekU:
Gratuluje mistrzostwa
Nawigacja
[#] Następna strona