Dział Ogólny > Archiwum Karier
Arsenal Londyn by MasterCreati
Emilek1908:
Arcytrudny mecz miałeś na inaugurację LM więc tutaj mógł paść każdy wynik. Fenerbahce i Koln powinny jednak stanowić tło. (Skąd Koln w LM? :o)
W lidze też narazie w kratkę, ale z czasem powinno być lepiej ;)
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzkoda porażki z Interem :-\ Teraz musisz pracować żeby ją jeszcze jakoś odbudować :P Czekam na mojego PES'a...
2 tygodnie i jeszcze nie wysłali :-[
--- Koniec cytatu ---
ani mi nie mów ;/ na PES 2010 w tamtym roku czekałem prawie trzy tygodnie i we święta mi przyszedł ;/
Super_Mario:
Gratuluję rozgromienia Newcastle w lidze :)
Szkoda porażki z Interem, ale wiadomo że to jeden z czołowych zespołów Europy. Przy pierwszej bramce bardzo ładnie ominęli Twoją obronę. U mnie drużyny grające przeciwko Bari robiły to samo. Zwłaszcza gdy przeważasz cały mecz, męczysz się żeby strzelić, a tu idzie jedna kontra komputera i bum...
Szkoda samobója Fabregasa, ale widać że chciał ratować tą piłkę. Był w pełnym biegu, więc trochę tłumaczy ten samobój.
CJKarl:
Szkoda porażki ale na pewno się podniesiesz i zrewanżujesz się za te porażkę.Trzymam za ciebie kciuki.Arsenal na majstra. ;)
MasterCreati:
6 Kolejka
Porażka na Craven Cottage ! Kolejne Kontuzje !
Źle się dzieje w obozie Arsene Wngera, Kolejne kontuzje, które nie opuszczają Kanonierów . Ze składu na 3 i 4 tygodnie wypadli tym razem Denilson i Carlos Vela. Ładna bramką Gibbsa cieszy oko ale jednak sam wynik nie i cała gra Kanonierów. Chamakh, Almunia, Fabregas, Song i Eboue bardzo słabiutki mecz.
Skrót Spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona