Dział Ogólny > Archiwum Karier

Arsenal Londyn by MasterCreati

<< < (8/70) > >>

Emilek1908:
Arcytrudny mecz miałeś na inaugurację LM więc tutaj mógł paść każdy wynik. Fenerbahce i Koln powinny jednak stanowić tło. (Skąd Koln w LM? :o)
W lidze też narazie w kratkę, ale z czasem powinno być lepiej ;)

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzkoda porażki z Interem  :-\ Teraz musisz pracować żeby ją jeszcze jakoś odbudować  :P Czekam na mojego PES'a...
2 tygodnie i jeszcze nie wysłali  :-[

--- Koniec cytatu ---
ani mi nie mów ;/ na PES 2010 w tamtym roku czekałem prawie trzy tygodnie i we święta mi przyszedł ;/

Super_Mario:
Gratuluję rozgromienia Newcastle w lidze :)

Szkoda porażki z Interem, ale wiadomo że to jeden z czołowych zespołów Europy. Przy pierwszej bramce bardzo ładnie ominęli Twoją obronę. U mnie drużyny grające przeciwko Bari robiły to samo. Zwłaszcza gdy przeważasz cały mecz, męczysz się żeby strzelić, a tu idzie jedna kontra komputera i bum...

Szkoda samobója Fabregasa, ale widać że chciał ratować tą piłkę. Był w pełnym biegu, więc trochę tłumaczy ten samobój.

CJKarl:
Szkoda porażki ale na pewno się podniesiesz i zrewanżujesz się za te porażkę.Trzymam za ciebie kciuki.Arsenal na majstra. ;)

MasterCreati:
6 Kolejka

Porażka na Craven Cottage ! Kolejne Kontuzje !

Źle się dzieje w obozie Arsene Wngera, Kolejne kontuzje, które nie opuszczają Kanonierów . Ze składu na 3 i 4 tygodnie wypadli tym razem Denilson i Carlos Vela. Ładna bramką Gibbsa cieszy oko ale jednak sam wynik nie i cała gra Kanonierów. Chamakh, Almunia, Fabregas, Song i Eboue bardzo słabiutki mecz.

Skrót Spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej