Dział Ogólny > Archiwum Karier
Arsenal Londyn by MasterCreati
Super_Mario:
Widzę, że powróciłeś do swojej ulubionej drużyny. Zatem mogę życzyć tylko powodzenia i ponownego zdobycia Ligi Mistrzów z Kanonierami :)
Grupa nie wygląda na zbyt silną. Powinieneś sobie poradzić z FC Koln i Fenerbachce.
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajnie, że Arsenal ;D Jeden z moich ulubionych klubów ;) Dobrze, że nie trafiłeś do grupy H albo B . A z grupy powinieneś wyjść :D :D
--- Koniec cytatu ---
w grupie H albo B był bym za Chelsea albo Romę więc źle by nie było :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę, że powróciłeś do swojej ulubionej drużyny. Zatem mogę życzyć tylko powodzenia i ponownego zdobycia Ligi Mistrzów z Kanonierami :)
Grupa nie wygląda na zbyt silną. Powinieneś sobie poradzić z FC Koln i Fenerbachce.
--- Koniec cytatu ---
Fenerbachce zawsze mi się ciężko grało :) w karierach zawsze z nimi przegrywam :D tak szczerze to nigdy nie wygrałem w pes 11 z tureckim klubem na top player :D
Bujo:
Co do tych tureckich klubów, masz rację o ile cudem udało mi się wygrać mecz u siebie o Play-Off to na wyjeździe poległem Borussią..
Bardzo fajnie, że Arsenal, życzę wygranej w LM.
MasterCreati:
4 Kolejka
Tylko remis z Kogutami na The Emirates !
Zapowiadało się bardzo ciekawe spotkanie, zawsze derby północnego Londynu zawsze przynoszą wiele emocji tak było i tym razem. W meczach między tymi dwoma zespołami lepszy bilans ma Arsenal, który wygrywał już 67-krotnie. Najwięcej bramek padło 13 grudnia 2004, kiedy to "Kanonierzy" zwyciężyli 5:4 na White Hart Lane. Największe zwycięstwo Arsenalu to 6:0, natomiast Tottenham 2-krotnie wygrywał 5:0. "Koguty" derbowego meczu z rywalem zza miedzy nie wygrali od 7 grudnia 1999, kiedy to na White Hart Lane zwyciężyli 2:1. Niekorzystną serię udało się Kogutom zakończyć rewanżowym meczem rozgrywanym w ramach rozgrywek Pucharu Ligi (Carling Cup) kiedy to 22 stycznia 2008 zwyciężyli 5:1.
Skrót Spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Miszczu11:
ej dawaj może mniejsze foty, nie wszyscy mają tak super neta jak Wy :) a to kilka zdjęć zajmuje dużo miejsca, zmniejsz chociaż o trochę, to tylko moje zdanie, Arsenal - może być ciekawie, ale czemu nie zmieniłeś ponad połowy składu, bo Arsenal Arsene'a jest trochę silny :)
Nawigacja
[#] Następna strona