Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Bandy
Adboard Selector by Hicksville
newsman:
* Default adboards - by Arquero 7171 and R4m130* Global - New adboards and stadia boards** EPL – New adboards and stadia boards** Ligue1 – New adboards and stadia boards** Serie A – New adboards and stadia boards* Eredivisie – New adboards and stadia boards** LigaBBVA – New adboards and stadia boards** Bundesliga - New aboards and stadia boards** NPower Championship – New adboards and stadia boards (some shared with EPL)** 2010 FIFA WC by pocho_SL - With last year’s adboards and stadia boards modified* Euro 2012 – New adboards and stadia boards* 2011 Asian Cup – New adboards and stadia boards* 2010 African Nations Cup – New adboards and stadia boards* 2007 Copa America – New adboards and stadia boards* 2011 Copa Libertadores – New stadia boards* +special adboards for certain club and national teams; details inside
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Valdi:
fajne bandy, fajny selector i wgl :D ale jest jeden minus, nie ma ekstraklasy :( :(
lew77:
Mam problem zainstalowalem wszystko tak jak trzeba i nie dziala?Mam windows 7+Risa Patch+update 1.2.Czy ktos zainstalowal to na windows xp i czy dziala?Niewiem ale wydaje mi sie ze to wina systemu,jednax na xp z niczym nie bylo problemu ale chce sie upewnic.Moze ktos wie jak rozwiazac ten problem na tym systemie?Czy moze to koliduje z Patchem Risa chodzi mi tu np o inne nazwy lig itp?
pablo1984:
Nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale na PESEDIT Patch nie działa:/
master88:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy tylko u mnie tak jest ale na PESEDIT Patch nie działa:/
--- Koniec cytatu ---
U mnie wszystko jest ok na tym patchu... A skasowałeś te pliki z dt07 ?: unnamed_2725
unnamed_2728
unnamed_2739
unnamed_2740
Nawigacja
[#] Następna strona