Archiwum > Sport

Jagiellonia Białystok Wszystko o tym klubie

<< < (2/19) > >>

patryk'95:
Grzeszczak za kim ty w końcu jesteś jeśli można spytać ? Wcześniej miałeś "Kolejorz" w podpisie a teraz Jaga. Oni się zbytnio ze sobą nie lubią ::)

Co do tematu to z całego serca życzę Jadze wicemistrza ale wydaje mi się że nie utrzymają takiej formy jak w rundzie jesiennej. W sumie to już pod koniec tej rundy z meczu na mecz Jaga grała coraz gorzej. Lider z 30 punktami to jest coś rzadko spotykanego; nie Jaga zagrała kapitalnie tylko po prostu reszta (Wisła, Lech, Legia) zawiedli na całej linii. Najlepszy w tej rundzie; 36-letni super snajper TOMASZ FRANKOWSKI :)

WISŁA & JAGA

Giggs11:
Ja wierze w jage że to utrzyma :). Tylko Jagiellonia BKS!

MaTX:
Chodź mieszkam w Białymstoku od urodzenia i jestem fanem/kibicem Jagi to uważam, że na koniec sezonu będziemy na 3-4 miejscu (tak jak obstawiałem przed sezonem). Kulesza nie planuje wzmocnień bo uważa, że mamy silny wyrównany skład, a do tego sprzeda pewnie Grosickiego i na pewno nie wykupi Burego.

Bujo:
A widzieliście bramę Pejovic'ia (tego kumpla z reprezentacji Kascelana) z Azerbejdżanem? Kurde.. ale petarda.. z 30 metrów! ;D Dobrze, że ktoś taki do nas przychodzi. A ja myślę, że (może niezbyt obiektywnie) Jaga utrzyma lidera, Grosik nie odejdzie, A Bury w sumie może iść, jest Kascelan ;).

Ukassiu:
kto przychodzi?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej