Archiwum > Sport
Jagiellonia Białystok Wszystko o tym klubie
furtak123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Bujo:
Dla mnie tam Grzelak drewnem nie jest, musi mieć technikę skoro gra w zespole lidera ekstraklasy. Wkurza mnie tylko to, że jest "ze szkła", wiecznie coś go boli lub ma jakąś kontuzję..
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczywiście zaraz się dowiem, że mam kompleks Lecha, bo śmiałem wspomnieć o byłym zawodniku tej drużyny. Inna sprawa, że hipokryzja kibiców Lecha, w większości tak nienawidzących warszawiaków, zaakceptowała zawodnika urodzonego w stolicy i ba - mającego za sobą grę w Legii.
--- Koniec cytatu ---
Tutaj w pełni cię popieram Ned. Odnośnie kibiców Lecha.. mogą krytykować kogo tylko zechcą, natomiast jeżeli ty skrytykujesz ich bądź też "piłkarza dumy Polski" to jesteś zazdrośnikiem i debilem.
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETutaj w pełni cię popieram Ned. Odnośnie kibiców Lecha.. mogą krytykować kogo tylko zechcą, natomiast jeżeli ty skrytykujesz ich bądź też "piłkarza dumy Polski" to jesteś zazdrośnikiem i debilem.
--- Koniec cytatu ---
To jest największy powód dlaczego Lech ma tylu wrogów. Balonik mediów i najbardziej egoistyczni kibice. Dla nich Lech to duma Polski bo to co inne kluby wcześniej osiągnęły się już nie liczy. Jak tak czytam że jaki to Lech jest znany zagranicą to mi się śmiać chce. Mieszkam zagranicą 3 lata i jak się pytam obcokrajowca jakie zna polskie kluby odpowiada Wisła albo Legia. Ani słowa o Lechu. Trochę pokory by im się naprawdę przydało. Jednak z drugiej strony wiem że nie wszyscy kibice Lecha są tacy a ten stereotyp w większości tworzą kibice sukcesu no ale jednak odbija to się złym echem na klub.
Bujo:
Grosicki strzelił przed chwilą kolejnego gola dla Sivassporu ;) Wywalczył i wykorzystał rzut karny. ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - link do transmisji meczu.
EDIT:
Hattrick Grosickiego!!! ;D
cinosław:
WOW, jak Grosik dalej tak będzie gram to po sezonie pójdzie do jakiegoś potentata Tureckiego.
Nawigacja
[#] Następna strona