Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Twarze polaków i piłkarzy ekstraklasy z EP 2010
villa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE trochę mnie to śmieszy co napisałeś.. bo np. gry z serii Pro Evolution Soccer są< zacytuje: "na licencji" KONAMI, a setki ludzi zmienia ich dzieła poprzez robienie np. nowych face'ów, kit'sów itp... i podejrzewam, że nikt się naszych skośnookich przyjaciół z Japonii o pozwolenie nie pyta ;) chyba, że się mylę i się pytają... to z góry przepraszam ;P
--- Koniec cytatu ---
Masz rację :D A twarze spoko :D
rotor219:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE trochę mnie to śmieszy co napisałeś.. bo np. gry z serii Pro Evolution Soccer są< zacytuje: "na licencji" KONAMI, a setki ludzi zmienia ich dzieła poprzez robienie np. nowych face'ów, kit'sów itp... i podejrzewam, że nikt się naszych skośnookich przyjaciół z Japonii o pozwolenie nie pyta ;) chyba, że się mylę i się pytają... to z góry przepraszam ;P
--- Koniec cytatu ---
święta racja
bo "tacy" uzytkownicy tegoforum jak michał troche za dużo sobie chcą bo oni sie nie pytali japonczykow czy moga gre przerobic a
Radeqq81:
Hehe czyżby ban ??? no ale w sumie za co ??? :P
rotor219:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHehe czyżby ban ??? no ale w sumie za co ??? :P
--- Koniec cytatu ---
ban nie pownien być bo forum jest od tego aby wyrazic wlasne zdanie
RoGalos:
W jakimś sensie Michał ma rację, z tego co naliczyłem jest tam chyba 7 moim twarzy, może więcej i nie chcę ,żeby ktoś je dawał do swojego patcha, więc tak jak mówię, jakąś rację Michał ma. Coprawda ja oczywiście pozwalam, niech sobie każdy robi z tym co chce, ale tak tylko mówię.
Nawigacja
[#] Następna strona