Ja pograłem już trochę na tym patchu i uważam, że jest to najlepszy patch jaki wyszedł do PES-a 2011. Mnóstwo drużyn, do tego jeszcze klasyki Ligi Mistrzów do zagrania, klasyczne reprezentacje oraz tzw. all-starsy. Patch nie zapchany graficznie, jest to co potrzeba. Fajny selector, można szybko i sprawnie wszystko wybrać. Na minus do tego selectora, że trzeba jakiś tam program włączać dodatkowo i nie wiedziałem zbytnio o co chodzi, ale po za tym to selector extra, od koloru do wyboru. Równie fajne są też wallpapery do wybrania w menu. Kibic każdej drużyny (oprócz polskiej oczywiście) znajdzie menu dla siebie. Co tu by jeszcze... Piłki też dobre, niektóre rzadko spotykane plus te który powinny być w każdym patchu. Na minus brak jakichkolwiek stadionów, ale ja sobie już wgrałem Anfield i Emirates Stadium. W ogóle jest świetny OF. Można wybrać jaką chcę się 2. ligę, do wyboru chyba są wszystkie do każdej 1. ligi, więc to też na plus. Myślę, że to wszystko co chciałbym powiedzieć. Jakiś dużych zastrzeżeń do tego patcha nie mam, jest po prostu świetny! Zachęcam do ściągania, bo naprawdę warto.