Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pro Evolution Soccer 2011 patch 1.03 by KONAMI + DLC 7.0

<< < (7/22) > >>

rene.h:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie czujesz klimatu, nie odpowiada Ci to nie oglądaj a nie narzekaj - Ciebie co ty byś zrobił?? Oni mają coś swojego a Ty wielkie zero i kto jest lepszy??

--- Koniec cytatu ---
A co to ma wogóle do rzeczy?Ja pisałem dlaczego oni robią takie rzeczy a nie inne i nie oceniam czy to jest dobre czy złe.I nie pisz mi co ja mam bo mnie na oczy nie widziałeś i mnie nie znasz więc nie jesteś osobą do oceniania kto jest lepszy.

es_sabbi:
napisałeś to tak jakby to było coś złego że mają inny klimat od naszego ;]

rene.h:
Może tak to wygląda ale ja tego nie oceniam czy jest dobre czy złe.Pisałem tylko, że oni mają taki klimat a nie inny.Mi akurat się nie podoba ale nie mówię, że to coś złego.

8888:
Mam takie małe, nurtujące mnie pytanie... Powinienem odnieść się do poprzedniego tematu, ale został już wydalony. Otóż zainstalowałem patcha wersję 1.02 (nowszego nie zamierzam, nie ma sensu) i podmieniłem plik .exe na NO-DVD. Gram poprzez najnowszą wersję Adelante Patch (.exe by komu 1.9). Nie jestem jednak przekonany, czy odczuwam różnice w trakcie gry (chodzi przede wszystkim o poziom przeciwnika, odnoszę łatwe i wysokie zwycięstwa). Czy istnieje możliwość, aby sprawdzić, czy wszystko jest dopasowane? Mam na myśli 100% pewność, iż łatka jest wbudowana w grę. Z góry dziękuję za pomoc.

Bartas89:
Czy komuś tez po wgraniu latki nie nalicza meczy i rankingu w online? Przed wgraniem wszystko bylo ok a teraz w rozegranych meczach widzi ze mecz sie odbyl mimo to w statystykach nic nie dgrnie :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej