Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pro Evolution Soccer 2011 patch 1.03 by KONAMI + DLC 7.0

<< < (15/22) > >>

johny300:
Ej ludzie, czemu niektórzy piszą, że im nie działa patch bo mają pirata? Ja mam pirata (bo jakoś szkoda mi wywalić ponad 100zł na org. grę) i mogę normalnie pobierać patche z tej opcji Extra Content daje download, pobiera, instaluje i wszystko działa. O co tu chodzi?

rotor219:
no właśnie nie wiem ja też niekiedy mogę a niekiedy nie
ja tak samo nie chce wywalić 100zł na gre bo to jest dla niektórych szaleństwo

johny300:
Ja z kolei mogę cały czas gram w PES`a od wersji 2010 bo wcześniej mi się cieły na starej karcie grafiki. Od 2010 mogę normalnie cały czas pobierać aktualizacje nigdy nie pisze, że jakiś błąd albo coś.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj ludzie, czemu niektórzy piszą, że im nie działa patch bo mają pirata? Ja mam pirata (bo jakoś szkoda mi wywalić ponad 100zł na org. grę) i mogę normalnie pobierać patche z tej opcji Extra Content daje download, pobiera, instaluje i wszystko działa. O co tu chodzi?

--- Koniec cytatu ---

no a gra online? na piracie nie pograsz....

marcin1111151:

REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj ludzie, czemu niektórzy piszą, że im nie działa patch bo mają pirata? Ja mam pirata (bo jakoś szkoda mi wywalić ponad 100zł na org. grę) i mogę normalnie pobierać patche z tej opcji Extra Content daje download, pobiera, instaluje i wszystko działa. O co tu chodzi?

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno a gra online? na piracie nie pograsz....

--- Koniec cytatu ---

Racja ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej