Dział Ogólny > Archiwum Karier

Widzew Łódź ! 2-1 na początek rewanży z Legią Warszawa ! Magiczny Sernas !

<< < (13/23) > >>

reddevil8911:
Ciekawy wynik prawie remis z PSG, dobrze idzie ci tym Widzewem. Zapraszam do siebie.

megson19:
10 Kolejka za nami ! Remis z Lechią ! Sernas znowu strzela !

Remisem zakończyła się potyczka Widzewa Łódź z Lechią Gdańsk w ramach 10 kolejki ekstraklasy.Prowadzenie dla gospodarzy
 w 51 min uzyskał Darvydas Sernas po asyscie Piotra Kuklisa. Wyrównał dla gości Paweł Buzała w 61 min. Widzew niepokonany w tym sezonie na swoim stadionie.

Po meczu powiedzieli :

(Trener Widzewa Łódź) Czesław Michniewicz:

"Szkoda remisu ,ale Lechia pomimo ,że jest na dole tabeli grała z nami jak równy z równym,ba w 2 połowie nawet mogła pokusić się
o wywiezienie 3 pkt z Łodzi.W takim wypadku remis to dobry rezultat.Cieszy powrót do formy Sernasa.Dziękuje."
(Trener Lechii Gdańsk) Tomasz Borkowski:
"Jestem zadowolony z dzisiejszej gry mojego zespołu.Mogliśmy zwyciężyć gdyby traore pokusił się o odrobine precyzji.Jednak
1 pkt na stadionie Widzewa gdzie jak wiemy w tym sezonie jeszcze nie przegra, bardzo cieszy.Dziękuje."
Składy obu drużyn na to spotkanie :

Statystyki pomeczowe:

Skrót spotkania:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

reddevil8911:
Ten Sernas dobry grajek. Szkoda remisu z Lechią, ale mecz ogólnie na remis.

MasterCreati:
szkoda remisu bo na własnym boisku mogło być zwycięstwo !

megson19:
11 Kolejka za nami ! Wygrana z Warszawską Polonią  !

Zwycięstwem zakończyło się spotkanie Widzewa Łódź z Polonią Warszawa.Prowadzenie po dobitce
z rzutu rożnego uzyskał Fernando Cuqui.Na 2-0 podwyższył niezawodny ostatnio Darvydas Sernas.
Bramkę kontaktową strzelił Marcelo Sarvas jednak wynik do końca nie uległ zmianie i Widzew odnosi
kolejne zwycięstwo w tym sezonie.

Po meczu powiedzieli :

(Trener Widzewa Łódź) Czesław Michniewicz:

"Cieszy mnie zwycięstwo z bardzo mocną drużyną Poloni Warszawa,która nie ukrywajmy kadrowo jest klase wyżej niż my  w tej chwili.
Wola walki zwyciężyła i to my inkasujemy 3 pkt.Sernas pomału wchodzi w życiową formie.Dziękuje."
(Trener Poloni Warszawa) Paweł Janas:
"ehh sam nie wiem co już robić,przed ostatnia lokata w lidze, jestem wściekły bo kolejny mecz dostajemy w dupe.Dziękuje."
Składy obu drużyn na to spotkanie :

Statystyki pomeczowe:

Skrót spotkania:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej