Dział Ogólny > Archiwum Karier

Sheffield United | 21 Kolejka mecz ze Stoke City ! |Zapraszam !

<< < (3/58) > >>

TekU:
gratuluje wygranej z drużyną Buja:D

MasterCreati:
gratuluje pierwsze zwycięstwa :D zagraj na KOMU będzie trudniej i ciekawiej :)

Bujo:
Kurde, mam rozerwane serce, moje Cardiff przegrało :(. Gratuluję.

reddevil8911:
Gratuluję pierwszej wygranej Szablami:D

Carlos:
2 Kolejka

Skromne Zwycięstwo !

Drugi mecz sezonu Keegen już w oczach kibiców zyskał uznanie. Ten mecz lepiej zaczeli goście najpierw lewą flanką ruszył Andy Ried wrzucił piłke w pole karne jednak ona została strącona na 16 tam był Montgomery który strzela ale jednak piłka odbija się od obrońców. W 27 Jamie Ward strzelił bramke kolejki można powiedzieć zerwał pajęczyne z bramki De Vriesa. W ok 35 minucie gospodarze chcieli doprowadzić do remisu ale dobrze w bramce spisał się Simonsen, zaś w 39 minucie boisko z powodu kontuzji musiał opuścić Craig Bettie. Druga połowa i fatalne wznowienie przez Chrisa Morgana i na połowie piłke przejeli gospodarze i z ok 25 metra na bramke uderzył Thomas ale nie sprawił tym strzelem kłopotów Simonsowi. Później mecz już był wyrównany ale w końcówce nacisneli gracze Keegena najpierw Ward strzelał zza 16 i Vries sparował piłke na rzut rożny potem Andy Reid posłał petarde z 20 metra niczym Roberto Carlos to mało co bramkarz gospodarzy by wleciał z piłką do bramki jednak udało mu się ją sparować na poprzecke a już w dolizonym czasie Williamson potężnie huknął ale minimalnie obok słupka

Statystyki meczu:

27' Jamie Ward

39' Nosworthy
41' Cresswell
45' Rangel

39' Craig Bettie

Jamie Ward

Swansea           Sheffield
      Strzały      
5                        6
 Strzały celne
4                       5
 Faule
4                       5
 Posiadanie Piłki
45%                      55%

Składy

Skrót Spotkania

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Po meczu powiedzieli !

Kevin Keegen: Kolejne 3pkt chociaż ten wynik mógł być bardziej okazały mieliśmy kilka sytuacji gdyby było 0:3 myślę że też byłby to sprawiedliwy wynik

Paulo Sousa: Nic innego mi nie pozostaje jak pogratulować Wardowi tak pięknej bramki, mieliśmy swoje sytuacje ale jak się ich nie wykorzystuje nie można myśleć o pozytywnym wyniku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej