Dział Ogólny > Archiwum Karier

Sheffield United | 21 Kolejka mecz ze Stoke City ! |Zapraszam !

<< < (9/58) > >>

reddevil8911:
Na razie średnio, idzie Leeds to dobry zespół.

Carlos:
1 Runda

Arsenal zbyt mocny na Sheffield

Mecz zaczął się fatalnie bo już w 13 minucie do siatki piłke wpakował Diaby po bardzo dużym zamieszaniu w polu karnym, później Andy Ried mógł doprowadzić do remisu bo stanął oko w oko z Almunią ale przegrał ten pojedynek, dalsze sytuacje to już przewaga Arsenalu pierwsza połowa kończy się z jednym strzałem na koncie gospodarzy a z siedmioma na koncie gości. Piłkarze Keegena wyszli bardziej zmotywowaniu na tą drugą połowa założyli wysoki pressing jednak nic to nie dało i w 67 minucie Samir Nasri strzela drugiego gola, ten gol zupełnie podłamał zawodników gospodarzy i w końcówce dobił ich jeszcze Robin Van Persi, mecz kończy się wynikiem 0:3 i żegnaj Pucharze.

Statystyki meczu:

13' Diaby
67' Nasri
81' R. Van Persie

1' Gibbs
63' Vela

Robin Van Persie

Sheffield           Arsenal
      Strzały      
4                        11
 Strzały celne
2                       8
 Faule
2                       3
 Posiadanie Piłki
47%                      53%

Składy

Skrót Spotkania

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Po meczu powiedzieli !

Kevin Keegen: Widać było różnice między nami a Arsenalem, brakuje nam jeszcze do tego zespołu ale mieliśmy swoje sytuacje jednak to kanonierzy dziś nas zdeklasowali

Arsen Wenger: Ciesze się że wygraliśmy jednak Sheffield nie stworzylo nam większego oporu ale mimo to nie mogliśmy ich lekceważyć teraz zmierzymy się już z zespołem z BPL

Master się bedzie Cieszył xD powiem wam że jednak pes od KOMU jest trudniejszy ;p

Carlos:
To by było na tyle ;D nie wiem kiedy rozegram kolejny mecz

KreciK = Ja :)

reddevil8911:
Szkoda porażki, ale to Arsenal. Wesołych świąt.

Przemek112:
nie martw się tą porażka z Arsenalem. Za mocni są na razie na Twoj skład:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej