Dział Ogólny > Archiwum Karier
Sheffield United | 21 Kolejka mecz ze Stoke City ! |Zapraszam !
Super_Mario:
Szkoda porażki, ale Crystal Pallace to jeden z pretendentów do awansu do BPL, tym bardziej że - jak piszesz - są liderem. Będzie lepiej :)
MasterCreati:
kurde u mnie byli w tabeli ostatni jak grałem Pompey :D
reddevil8911:
Szkoda porażki z Crystal Palace. Musimy być lepiej w następnych kolejkach. ;)
Carlos:
9 Kolejka
Fart Coventry, Bramka w 90 minucie
Piłkarze po porażce z Liderem chcieli się odegrać na v-ce liderze prawie im się to udało. Pierwsza połowa to przewaga gości Coventry nie istniało jednak wszystkie strzał gości leciały nad poprzeczką. W drugiej połowie się rozkręcili zawodnicy i najpierw w 68 minucie po błędzie Simonsena McIndoe strzela bramke na 1:0 można powiedzieć że Coventry podrażniło Lwa i najpierw w 71 a potem w 79 minucie Henderson strzelał i było 1:2 a gdy już Simonsen myślał że będzie koniec meczu wybił piłke i Ward przegrał pojedynek główkowy a potem piłke dostał McIndoe i nie pomylił się drugim razem. Blades obecnie zajmuje 5 miejsce ze stratą 1 pkt do v-ce lidera i 7 pkt do Crystal Palace
Statystyki meczu:
68' McIndoe(1:0)
71' Henderson(1:1)
79' Henderson(1:2)
90+' McIndoe(2:2)
33' Turner
59' Nosworthy
Henderson
Składy
Skrót Spotkania
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Po meczu powiedzieli !
Kevin Keegen: Przegrywaliśmy 1:0 a mogliśmy ten mecz spokojne wygrać szkoda że daliśmy sobie strzelić taką frajerską bramke w ostatnich minutach meczu
Chris Coleman: Szkoda że nie wygraliśmy tego meczu bo mieliśmy już 1:0 ale no niestety Sheffield jest dobrym zespołem i nie można ich lekceważyć
MasterCreati:
Hendreson twoim najlepszym strzelcem ?
Nawigacja
[#] Następna strona